ДНР: Откривени детаљи погибије руских војника у Макејевки

1
днр

(фото:МГБ ДНР)

ДНР: Откривени детаљи погибије руских војника у Макејевки.

Непријатељско извиђање открило је активност мобилних комуникација и локацију претплатника, преноси ТАСС, позивајући се на извор у републичким агенцијама за провођење закона.

Украјински милитанти су успели да идентификују место размештања руског војног особља у Макејевки због високе мобилне активности војске у новогодишњој ноћи, рекао је саговорник ТАСС -а , чије име није саопштено.

“Прелиминарно, разлог за удар ХИМАРС-а била је активна употреба мобилних телефона од стране пристиглих војних лица”, рекао је извор агенције.

Према прелиминарним подацима, локација претплатника је откривена коришћењем електронског обавештајног система ЕЦХЕЛОН, додао је он.

Раније је портал Реадовка јавио да су у новогодишњој ноћи Оружане снаге Украјине задале масиван ударац стручној школи у Макејевки, где су се налазила војна лица. Има мртвих и рањених. У телеграм каналима број жртава се процењује на десетине и стотине. Ова информација није званично потврђена.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ДНР: Откривени детаљи погибије руских војника у Макејевки

  1. Шта може да се каже о разбијању споменика , превртању и скрнављењу гробних места? Да ли су кажњени починиоци ? Нису нити ће. Колико је одраз суровости и сировости Албанских починиоца, толико и ментора. Јели садашњи амбасадор у Бгд. Кристофор Хил својевремено изуо ципеле ушао у просторију са терористима сео на миндерлук , тиме прихватио и подржао правила игре уз одређену надокнаду….. Материјално је играло главну улогу, те су изостале друге опције, у њиховом односу. Међународне снаге су остале глуве и неме на сва дивљаштва и нека им служи на част…..Писат ће неко од њих мемоаре, јер су били пуки статисти …..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *