Народ на улицама: Немци хоће помирење са Русијом!

0
немци

Широм земље Немци протествују већ месецима и због енергетске кризе али и због политичке подршке упућене Русији коју власт покушава да угуши.

У немачком граду Kоелну су одржани проруски протести којима се апелује на владу да се помири с Русијом са којом је Немачка у лошим односима од почетка рата.

Немци захтевају од својих власти да се помире са Русијом.

Kако пише “Скy Неwс”, око 2000 људи, махом Немаца марширало је градом носећи плакате којима се протестовало против НАТО, и где се тражило укидање санкција које су Русији уведене због напада на Украјину.

У Немачкој живе милиони људи који говоре руски језик, јавља Ројтерс. Ипак, с обзиром на то да је Немачка чланица ЕУ и НАТО, није вероватно да ће Немачка влада престати да подржава Украјину, али велики број обичних Немаца увелико је на страни Русије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

О томе који певачи воле да певају усташке песме, које им је право порекло и шта је Бобан Рајовић недавно певао Хрватима, читајте овде.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *