Маск: Фаучи је  лагао и финансирао истраживање које је убило милионе људи

0
маск, корона

epa08518625 Anthony Fauci, director of the National Institute of Allergy and Infectious Diseases, arrives during the United States Senate's Health, Education, Labor and Pensions (HELP) Committee hearing on Capitol Hill in Washington, DC, USA, 30 June 2020. Government health officials updated senators on how to safely get back to school and the workplace during the ongoing pandemic of the COVID-19 disease caused by the SARS-CoV-2 coronavirus. EPA-EFE/Al Drago / POOL

Извршни директор Твитера Илон Маск наговестио је да се спрема да објави следећу групу својих „Твитер фајлова“, који ће се фокусирати на др Ентонија Фаучија, који је предводио амерички одговор на пандемију ковид 19.

Маск је објавио новогодишњу поруку написавши:

„Надам се да имате сјајан дан 1. 2023! Једно је сигурно, неће бити досадно.”

Када је један корисник одговорио на објаву, рекавши да „чека #ФауциФилес“, Маск је написао: „Касније ове недеље“.

Маск је већ дуго критичан према Фаучију, који је био главна особа задужена за одговор на пандемију и под Трамповом и Бајденовом администрацијом. Донедавно је био и на функцији директора Националног института за алергије и инфективне болести.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Маск: Фаучи је  лагао Конгрес и финансирао истраживање које је убило милионе људи

Прошлог месеца, Маск је отишао толико далеко да је предложио да Фаучија треба кривично гонити због наводног лагања под заклетвом о финансирању истраживања у лабораторији Вухан у Кини.

„Што се тиче Фаучија, он је лагао Конгрес и финансирао истраживање које је убило милионе људи“, написао је власник Твитера.

Након што је купио Твитер у октобру, објавио је неколико пакета такозваних „Твитер фајлова“, који су показали претходну политику цензуре платформе.

Документи, посебно, бацају светло на наводне покушаје Твитера да прикрије информације које штете Бајденовој изборној кампањи. Такође је детаљно описан очигледни дослух платформе друштвених медија са ФБИ-јем о уклањању садржаја који је америчка влада сматрала непожељним.

(Спутњик)

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *