Полиција интензивно испитује детаље групног силовања у Нишу

0
силовања, бежанијској, дунава

(фото:Илустрација)

У току је испитивање случаја наводног чина групног силовања девојке из Лесковца у једном од нишких кафића дан пред дочек нове године. Пријава полицијској управу у Нишу стигла је 30. децембра.

За сада још увек нико није ухапшен због силовања Лесковчанке, али се убрзано ради на расветљавању овог случаја, речено је Решетки у Полицијској управи Ниш.

Kако наводе, девојци је указана лекарска помоћ и она је сада на безбедном месту.

“Овај случај је јако узнемирио јавност и убрзано радимо на расветљавању целе ситуације”, речено је у ПУ Ниш.

Према писању медија, дведасетосмогодишња девојка из Лесковца је збринута у нишки Kлинички центар након што је наводно стигла пријава полицији да су је у кафићу у центру Ниша силовала четворица младића. Она је најпре Хитној помоћи пријавила да је силована у женском тоалету једног кафића у центру града у Улици Милорада Вељковића Шпаје, а полицији је казала да су над њом сексуално насиље извршила четири младића.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Девојка се након силовања упутила у свој стан где је почела обилно да крвари, а није могла сама ни да отвори врата када су дошли полицајци, па су морали да обијају улаз”, наводи извор Телеграфа из нишке полиције.

Након стравичног чина она је отишла до свог стана, позвала најпре своју најбољу другарицу, а затим и Хитну помоћ где су је, наводно, упутили да цео случај пријави полицији.

Решетка / медији

BONUS VIDEO:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *