Пушоња: Чудни су путеви господњи или о ”нашој” SS – партизанској држави

0
, дух, лажов, грех, косово, пушоња, руско, понос, божијим, будућност, народа

Мирослав Пушоња (Фото: Васељенска)

Светозар Радишић каже да човек, а и мисао, мора да сазри. И због тога ће по њему рат у Украјини потрајати како би људи, тамо и овде, могли правилно да расуђују. Замислио сам се над тим. Мислим да је Радишић у праву, пише Мирослав Пушоња.

‘ Што је брзо, то је кусо”, каже наш народ. ”Раша Тудеј” (RT) приказа јуче четири прилога о рату у Босни где су жртве биле Срби. То је први пут да сам гледао тако свеобухватну документарну емисију о страдању Срба. Против српског народа у Крајини ратовали су Хрвати, амерички генерали, и по неки Адолфов ”ентузијаста” из Немачке и окружења. Против Србије ратовале су земље НАТО удружења и Арбанаси. У Босни су ратовали сви планетарно против Срба. И НАТО, и локални муслимани, и Хрвати, те европски ”ентузијасти”, а најкрволочнији беху исламисти из Египта, Саудијске Арабије, Јемена, Малезије…. Њихове оружане формације су долазиле да погину за Алаха. И гинули су. А они који би се дограбили српског живља секли су му главе и правили злочине какве ни Јасеновац није видео. Већина никада није одговарала. Тако је хтела ”међународна” заједница и НАТО судска испостава у Хагу. Тако је хтело Сарајево.

Интересантно је да ни у ова четири прилога не беше ни назнаке како је све кренуло. А то је најважније. Дан, 19. април, 1992. г. када је вођство муслиманске (демократске) акције између суживота са Србима, демократском вољом већине, решило да крене у рат. Мањина је потом преко Београда одлетела за Турску. И све док у нашој церебралној структури трајно не упишемо тај податак, додајући му ”прокси” поштара Цимермана који је заокружио шта треба демократски гласати, нећемо сазрети. А то значи да никада нећемо моћи правилно да расуђујемо! Увек ће се рађати и формирати смутљивци и превртљивци. Никада стамена и хомогена заједница. Због тога понављам прошлогодишњу објаву која је изазвала изузетну пажњу.

Прочитајте још:  Карабах и Крајина као одбачени тампони империја

Експеримент са мајмунима у Јапану. У њиховом ”корона” експерименту загорчавали су им храну коју воле. И мајмуни су ту промену прихватили све док једног дана млада и обдарена мајмуница није отишла до бистре воде и опрала горку наслагу. А потом подучила своју породицу. Остали су наставили да једу горко. А породица која је прогледала, ширила је своје потомство и наслађивала се здравим плодовима природе.

Када су у породици стигли до бројке стотог мајмуна, ”прогледали” су сви мајмуни на том острву, а и на другим јапанским острвима. Квантум свести се мрежно пренео на ЧУДЕСАН начин и скочио је у целој мајмунској врсти. Зато је важно сведочити истину и очистити је од горких примеса лажи. Живети Истину. За њу није потребна 5Г мрежа. Није ни мобилни, нити интернет. Ни партија. Нити удружење. За њу је потребно преломити и одабрати пут где свакога кога сретнете можете погледати у очи. Сведочи истину. Живи истину и другог, трећег и стотрећег таласа погибељи, бити неће. Ето тако!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Мирослав Пушоња / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *