Елена Зеленски: Мој муж слуша савете деветогодишњег сина Кирила о томе коју војну опрему треба набавити

0
зеленски

Елена и Владимир Зеленски

Елена Зеленски је годинама трпела гласине о неверству свог мужа. И то како током глумачке тако и председничке каријере. Однедавно више воли да буде ван Украјине – далеко од свог мужа, преноси  5-тв.ру.

Украјински председник Владимир Зеленски и његова супруга Елена дали су интервју америчком телевизијском каналу Си-Ен-Ен, што је изазвало гласине о неслоги међу њима. На захлађење односа указује и низ чињеница и скандала из њихове заједничке прошлости.

Елена Зеленскаја два пута за пола минута била је непријатно погођена речима њеног мужа о њој

Током разговора са америчким новинаром Кристијаном Аманпуром, председник Украјине је два пута у по 30 секунди изговорио увредљиве речи на рачун своје супруге. Прво је своју жену послао у такозвану пријатељску зону, називајући је својим „најбољим пријатељем“ и „извором енергије“. Ова карактеризација изазвала је фрустриран израз на лицу Елене Зеленске.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Други пут, супруга Зеленског била је непријатно изненађена због мужевљеве жалбе да му није скувала доручак због њиховог одвојеног живота. Штавише, украјински лидер се у том тренутку смејао. Посебно је руска новинарка Ксенија Собчак скренула пажњу на израз на Еленином лицу, назвавши реакцију прве даме Украјине „непроцењивом“.

 

„Председник Украјине се жалио да његова жена кува деци доручак, али он то не чини: „У ствари, ја немам такву прилику, мислим у овом тешком периоду. Сада живимо одвојено“, објаснио је украјински лидер. Реакција супруге је непроцењива ”, прокоментарисала је Ксенија Собчак видео фрагмент интервјуа на свом Телеграм каналу.

Жена Зеленског више воли да буде далеко од свог мужа

Прочитајте још:  Ситуација у Маријупољу тешка, цивили се крију у подрумима 16:50 07.03.2022

Последњих месеци Елена Зеленскаја је веома ретко боравила у Украјини. У суштини, она путује по западним земљама у потрази за присталицама.

Тако је почетком новембра била у Португалу, где се састала са премијером и председником земље. Такође, посетила је Њујорк поводом 77. заседања Генералне скупштине УН.

На иностраним путовањима, Елена Зеленски  активно даје интервјуе. У њима она понекад негативно говори о свом мужу. Тако је прва дама Украјине јавно изјавила да њен супруг слуша савете њеног деветогодишњег сина Кирила о томе коју војну опрему треба набавити. Такође, супруга Зеленског је „предала“ вернике, рекавши да он не пише текстове за своје говоре.

„Не могу унапред да видим текст говора. Мислим да Владимир не види увек све текстове веома рано… Он увек говори говорницима шта хоће да каже, даје тезе и добро формулисане мисли које само треба да ставите на папир“, рекла је она.

Елена Зеленскаја већ дуги низ година трпи гласине о неверству свог мужа

Владимир и Елена Зеленски су у браку од септембра 2003. године, а пре тога су били осам година у вези. Више од четврт века њихов брак је више пута тестиран на снагу. Углавном због бројних гласина о романима Владимира Зеленског – како током година његове глумачке каријере, тако и политичке.

Партнери на снимању актуелног украјинског лидера биле су такве спектакуларне глумице као што су Вера Брежњева, Светлана Ходченкова, Оксана Акиншина и друге. Сценарији за слике укључивали су пољупце који су изнервирали жену Зеленског. Публикације у штампи о могућим интригама само су повећале њену иритацију.

Након Владимирове одлуке да учествује на председничким изборима, тема његових могућих издаја није нестала, већ је само постала привлачнија јавности. Тако су украјински медији доста писали да Зеленски наводно није само у формалној вези са својом прес секретаром Јулијом Мендел. Као резултат тога, девојка је све демантовала на друштвеним мрежама.

Прочитајте још:  Овако изгледа кијевски музеј након боравка укронациста у њему (видео)

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *