Пољски пророк предвидео ужасан крај света: Земља ће прогутати читаве градове, а небо ће потонути у мрак!

0
смак

pixabay. com

Пољски пророк Анџеј, који је упао у медитативно стање да би сазнао будућност, прорекао је ужасан крај света.

Он је предказао да ће Земља све више бити подложна природним катастрофама. Услед земљотреса, који ће бити праћени стубовима ватре и дима, планета ће прогутати читаве градове.

Због великих пукотина и раседа, како је пророк предвидео, биће уништена насеља широм света, на пример, Ташкент, Њујорк и Бразилија.

Међутим, он такође каже да се патња људи  ту неће завршити. Они градови који се не сруше услед земљотреса ће отићи под воду.

Таква судбина прети Лос Анђелесу. А Калифорнија ће бити потпуно одвојена од копна Сједињених Држава. Поплављене ће бити и Норвешка и Швајцарска, а Италија ће бити подељена на неколико острва. У исто време, Средоземно море ће постати језеро.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Анџеј верује да ће небо потонути у мрак. Црнило ће осветлити само бљескови муња. При томе, видовњак није искључио да би узрок оваквих катаклизми могло да буде неко небеско тело које би прошло близу Земље. Када ће тачно почети колапс у свету, пророк није прецизирао.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *