Мајка малог Стефана: У моје дете је пуцано, оно што сам рекла пренели су ми други да би ме смирили!

0
стефан, мајка

Стефан Стојановић

Мајка дечака Стефана (11), који је рањен на Бадњи дан у Готовуши, изјавила је да је захвална Богу што је њен син жив и ван животне опасности, а да не сме ни да помисли да је исход могао бити и другачији, преноси РТВ Грачаница.

„Ја сам тог дана била у потпуном шоку, а како би ме смирили рекли су ми да није пуцано директно у моје дете. Међутим, у разговору са Стефаном дошла сам до закључка да је у њих намерно пуцано и да су имали среће што се све завршило рањавањем“, казала је Зорица Стојановић и додала да тек сада након свега може да се сагледа права ситуација.

Стојановић је истакла да није била присутна на месту где се то деслило, а да је у првим тренуцима преносила информације које су стизале до ње. Нагласила је да су пријатељи и родбина хтели да ублаже ситуацију како би је смирили.

„Хвала свима што су хтели да нам и на тај начин помогну и мене као мајку заштите јер сам била под великим стресом и веома сам била уплашена, хвала Богу што се све добро завршило, а сада знам да је то био покушај убиства“, каже Стојановић, а преноси РТВ Грачаница.

Она истиче да је сасвим сигурна да је Албанац са намером пуцао на Стефана и Милоша.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Очекујем да Албанац који је пуцао буде најстроже кажњен и молим правосудне органе за то, јер ово се не опрашта. Питам се докле више, зар треба неко да страда“, упитала је Стојановић.

Прочитајте још:  Срби и Руси заједно у борби против фалсификовања историје

Албанцу који је пуцао на Стефана и Милоша, према писању приштинске штампе, одређен је притвор до 30 дана.

Подсећамо, Зорица Стојановић изјавила је раније да су Стефан и младић Милош повређени када их је погодио рикошет.

Градоначелник Штрпца и потпредседник Српске листе Далибор Јевтић након тога је навео да је А.K. пуцао на групу Срба која је носила бадњаке и да су то, како је истакао, рекли и очевици пуцњаве у којој су рањени дечак и младић српске националности.

„То стоји у званичним извештајима Полиције и Тужилаштва“, навео је Јевтић реагујући на наводе Стефанове мајке.

„Стефанова мајка у стању шока није имала све информације. Немојте да злоупотребљавате њену муку, да ли метак рикошетира или не то је био покушај убиства“, додао је још Јевтић на Твитеру.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *