Еј, Шеки, Шеки, тако ти Алаха или гомила глупости са Башчаршије: Четничко коло четничких министара четничког надвојводе Дритана!

1

(фото:ИН4С)

Еј, Шеки, Шеки, тако ти Алаха или гомила глупости са Башчаршије: Четничко коло четничких министара четничког надвојводе Дритана!

Иако је Влада Црне Горе саопштила да тобоже „није делегирала министре да присуствују обележавању Дана Републике Српске у Бањој Луци“, многи су става да је реч о великом међународном скандалу.

–Присуство црногорског министра финансија Александра Дамјановића, и што је јој важније, министра правде Марка Ковача на прослави тзв. дана Републике Српске у Бањој Луци је, нажалост, још једно четничко оргијање у којем су заиграла двојица министара четничког надвојводе Дритана Абазавића, каже за портал Радиосарајево.ба познати црногорски новинар Шеки Радончић.

Прочитајте још:  Зашто Весић љуби споменик у уста?
Према његовим речима, ради се се о континуитету ослободилачке власти, која у Црној Гори већ две године игра „четничко коло“.

–Сјетимо се да ни претходни министар правде у црногорској Влади, Владимир Лепосавић, није признавао геноцид у Сребреници, те је због тога био и смијењен. Потом је премијер Дритан Абазовић направио невиђену свињарију у Сребреници када је изјавио, пред више од осам хиљада бошњачких мезара да тамо нису „убијани Бошњаци, него људи“ и да тај геноцид „нису починиле војске, већ политике“. Сума сумарум: какав премијер – такви и министри. Не носе шубаре, али су у питању исконски четобани. Који показују невиђени презир према више од стотину хиљада побијених Бошњака, углавном жена, дјеце и стараца. И више од милион расељених, каже Шеки.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Еј, Шеки, Шеки, тако ти Алаха или гомила глупости са Башчаршије: Четничко коло четничких министара четничког надвојводе Дритана!

  1. Koje su to zrtve cetnika u Srebrenici? Pisu se svinjarije, papir trpi, a narod cita i ne veruje da su Bosnjacki muslimani toliko zalupani da i dalje veruju u izmisljenu pricu o genocidu. Ako je ikada i igde bio izvrsen genocid, to je jedino bilo nad Srbima u BiH, kao i u Hrvatskoj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *