ИЗБОТОКСИРАНИ владика Григорије дели савете о животу

1
григорије

На насловној стани НИН-а истакнута је изјава владика Григорије која гласи “Свако од нас мора победити зло у себи”

Епископ диселдорфски владика Григорије је за недељник НИН одлучио да дели савете о животу, а како је већ познато, он сам је заборавио на многе хришћанске вредности те се, како се незванично сазнаје, подвргавао естетским захватима.
Наиме, на насловној стани НИН-а истакнута је изјава владика Григорија која гласи “Свако од нас мора победити зло у себи”.

Владика Григорије је очигледно у својеврсној “кризи средњих година”, а лицемерно је да такав неко дели мудрости о животу.

Подсетимо, за владику Григорија је још 2019. године верски аналитичар Жељко Ињац рекао како се одавно прича да иде на ботокс.

– За Григорија се одавно прича да иде на ботокс да би задржао младалачки изглед лица, као и на друге силне третмане, а то ме уопште не изненађује ако знамо колико је нарцисоидан, просто воли да је леп као Џорџ Клуни. Са Добријевићем је исти случај, и он воли да лепо изгледа – рекао је верски аналитичар Жељко Ињац.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Објектив

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ИЗБОТОКСИРАНИ владика Григорије дели савете о животу

  1. Ako je greh stanje, onda je I pravednost stanje. Ne možemo da se opravdamo delima kad nam je stanje sebično I zlo. Dakle, mi sami svojom voljom ne možemo učiniti ništa da postanemo bolji. Možemo samo činiti da spolja izgledamo fini (kao ovaj pop), ali u duši smo I dalje zli do prve prilike kad ćemo to zlo I pokazati.Možemo samo da budemo licemeri I da se pravimo dobri pred sobom I ljudima, ali Boga ne možemo prevariti. Nama samima je nemoguće da dosegnemo pravednost, zato pravednost I jeste dar. Ono što nama treba je spasenje od nas samih, ne u smislu da je Spasitelj neko ko će nam pomoći da dosegnemo pravednost, ne, ne… Nas Spasitelj spašava u potpunosti! Novorođenjem (jedan od koraka je krštenje odrasle osobe koja taj čin svesno prihvata krsteći se u Hristovo ime), mi tad javno prihvatamo Hristov Duh u nama, On menja našu prirodu – stanje. Iako nam je sve odmah oprošteno, vremenom posle, postajemo sve manje telesni, postajući sve više duhovni, – prestajući da budemo Adamovo, postajući Hristovo nasleđe. To je hrišćanstvo I jevanđelje.
    Ovaj botoksirani pop ne može sebe da spasi, a hteo bi da vodi druge…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *