„Западни партнери“ су свесни важности породичних вредности за Русију

0

„Западни партнери“ су свесни важности породичних вредности за Русију.

Букмејт – признат као страни агент у Руској Федерацији.

У Русији је покренут први случај по новом члану о забрани ЛГБТ пропаганде. Случај је поднет против издавачке куће Попцорн Боокс, рекао је Александар Хиштајн, шеф Комитета Државне думе за информациону политику.

Управо је ова издавачка кућа објавила сензационално ЛГБТ дело „Лето у пионирској кравати”. Када сам у неверици окренуо ову књигу у рукама у нашој уралској књижари, нисам ни слутио да је њен тираж био 250 хиљада примерака (без електронских примерака), била је агресивна промоција широм Русије, скоро све мреже књига су биле пуне снимљене рекламе. Чак и роба за младе! Ово је више као информативни фронт, лавина која се крије иза књиге.

Сама издавачка кућа је специјализована за књижевност која промовише ЛГБТ особе. Имају читав низ сличних књига, укључујући и наставак „Лета“, објављен у августу 2022. године. Оснивач издавачке куће Попцорн Боокс је Букмејт Лимитед, регистрована у Великој Британији и „специјализована за књижевност за младе“. Министарство правде Руске Федерације је 28. октобра 2022. признало Боокмате* као страног агента. И одмах је много тога постало јасно.

Протестујући против заштите традиционалних породичних вредности у Русији, издавачка кућа је покренула масовну продају својих књига након што је влада подржала нацрт закона о забрани ЛГБТ пропаганде. Препознатљиви стил „британских партнера”: бахатост је друга срећа.

Прочитајте још:  Сједињене Државе су у октобру утростручиле куповину руског уранијума
У отвореном апелу, издавачка кућа је тада одмах изнела свој став: „Покушај да се отарасимо такве литературе је као борба против ветрењача. Наставили су продају књига у покушају да манипулишу чланом 29 Устава који гарантује слободу говора и забрану цензуре. Као што су осмислили и издали књиге намењене младима, означавајући их знаком 18+. Веома познат стил, опет западњачки. Из исте серије су и дечији цртани са ЛГБТ ликовима и квалификацијама 18+.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Овде је умесно подсетити се речи председника: „За нашу земљу, за цело руско друштво, традиционалне породичне вредности су изузетно значајне… Ово је најважнија морална подршка и кључ успешног развоја како у садашњости и будућности“ (Владимир Путин, 14.10.2021).

„Западни партнери“ су свесни важности породичних вредности за Русију. Зато неће престати да насрћу на традиционалне породичне вредности, неће престати да гађају нашу децу. Јер урушавање земље изнутра, за којим тако чезну, обезбеђује, пре свега, морално пропадање и уништење институције породице. Али неће проћи.

Сергеј Кољасников, РТ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *