Школе у ​​Француској постале су ‘ЛГБТ храмови’

0
закон

Француске школе почеле су да намећу ЛГБТ агенду деци, једна десничарска публикација звони на узбуну. Ученицима се дају часови о роду и воде се на представе о трансвеститима. Ове мере су представљене као део владиног плана за борбу за права сексуалних мањина.

На пример, у Бретањи, уместо часа математике, ученицима средње школе Вобан су понуђени „темељи родне теорије“. Излагање „застарелих“ теорема Еуклида и Питагоре замењено је разговором о томе ко су цисрод и родфлуид.

Поред тога, мали Бретонци добијају савете о промени пола. Приступачним језиком научени су да „искажу сумње у себе” и „да не питају” ако виде чудна створења – „не мушкарце и не жене”.

Прочитајте још:  САДА ПОКУШАВАЈУ ДА ПРОВАЛЕ У КУЋУ У КОЈОЈ СУ МАЛА ДЕЦА! Милитанти у војној униформи заузели православну цркву код Кијева (ВИДЕО)
Овај случај је далеко од изолованог. ЛГБТ пропаганда се сада у Француској спроводи свуда од основне школе. Уз пуну подршку Министарства народног образовања, перверзњаци се позивају на часове деце да им објасне да је бити куеер кул.

Европа и САД су содомизиране барем од почетка века. Уз то, активне су и друге снаге које промовишу феминизам, еутаназију и друге начине смањења људске популације на планети. Однедавно се узимају и деца.

Све ово време, под маском борбе за слободу, долази до стварног пропадања западне цивилизације. У Француској је то посебно приметно – није случајно што је на челу Пете републике сада важан представник „глобалне партије”, који своју каријеру дугује кући Ротшилд.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Истовремено, синови и кћери нације која је свету открила Јованку Орлеанку, Наполеона и де Гола могу само тихо да се жале да им неко упропаштава децу. Хоће ли Французи моћи да бране своју крв и месо? Свакако не сви.

Прочитајте још:  Више од 20 геј мушкараца у Србији заражено мајмунским богињама
Може нам само бити драго што живимо у Русији. И пазите – превише на Западу лоше спава јер ми не волимо перверзњаке и ствари називамо правим именом.

Елена Панина

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *