ЈА, ОКОРЕЛИ СРПСКИ ОБАВЕШТАЈАЦ

1
обавештајац

Тако је, препознаће ме  сваки онај који је чуо за мене – српског екстремисту. Повод да се обратим пучанству (шта ћете, пуста југоносталгија) и стручној јавности, нарочито оној обавештајној, неко би рекао шпијунској, је низ изјава председника републике, Александра Вучића о субверзивним деловањима страних обавештајних служби у уништавању литијума.

Логично би било рећи очување литијума, али, па шта је то код нас логично. Рече председник, да од Другог светског рата у Србији није било више шпијуна него као ових дана. Какво незнање, па ми смо у СФРЈ, а и данас исти случај имамо незамислив број истих по глави становника. Кад ово кажем, наравно полазим од самог себе, чини ми се да сам одувек радио за службу. Наравно само за нашу и то за џабе тј. из љубави и убеђења. Неки (то су оне издајничке .ичке) кажу да сам радио и да и даље радим и за руску обавештајну службу. Будале! Ја то сматрам комплиментом. Ја сам ипак само професионалац – обавештајац, иако ми је то споредна делатност, подстакнута родољубљем илити патриотизмом. Све своје ресурсе и умне и материјалне, нарочито пензију и то ону по швајцарском моделу (камо среће да је по руском) сам усмерио у свој предани рад за српску службу. Колико то служба примећује, не знам, осим да није баш као пре.

Иначе специјалност мог обавештајног рада је управо литијум па онда злато и уранијум и други племенити метали. Дакле, веома озбиљна материја а не као оно рекла-казала. Због литијума сам и основао удружење „Заштитимо Јадар и Рађевину“ и тако легализовао своју обавештајно – шпијунску делатност. Моја далековидост је нарочито, дошла до изражаја кад сам уз литијум поменуо злато и уранијум. Па какав бих ја то обавештајац био да нисам препаметан. Сама реч обавештајац значи, а то и логика налаже, да ја некога о својим сазнањима и обавештавам. Првенствено овај мој родољубиви народ. Служба мора да ме прати по службеној дужности, бар је тако некад било. Они остали издајници и страни шпијуни (јадна им мајка, нису ми ни до колена) су само колатерална шпијунска штета.

Време је да се вратим  председнику, који рече, да је насео на Ћутине, Бошкићеве, Радмилине, Зеленовићеве… фазоне и форе, па укину литијум. Е мој председниче, ко те не зна, па ти одмах рече и одаде се да си литијум укинуо највише на пет година. Ух мој председниче (не знам шта ми је па те стално својатам) стави прст на чело и кад говориш истину (дешава се) а и у другим случајевима, а кад ни то не помаже ви се ударите шаком по челу, то увек делује. Те твоје, највеће (већ сам рекао да мени нису ни до колена) стране шпијунске службе: ЦИА, БНД, МИ6  долазе баш из земаља које су пројекат „Јадар“ тј. литијум и осмислиле у Србији. Рио Тинто је управо британско-аустралијска компанија. Злобници кажу да је сувласник те компаније и једна фирма из Србије која се скраћено зове СНС. На овоме вредно истражујем, јер за српског обавештајца нема пензије, празника и боловања. Ето баш те шпијунске службе преко Сороша, Рокфелера (интензивно истражујем да ли је стварно и колико фелеричан), Хајнрих Бела (то су они Адолфови и Меркелови) и наравно УСАИД (USAID). Ето сав тај ђавољи окот је филијала оних служби из теби драгих и пријатељских држава, који финансира литијум у Србији. Па председниче или си екстремно глуп или ко зна шта (.ебига, оте ми се). Исти ти које поменух дају новце и Сави и Мијату и Маји и Влатку и Зеленовићу и Давитељима из Београда и осталим бедницима (само немој рећи да не знаш). Али, гле чуда, они финансирају, нарочито онај УСАИД, и српске судове, општине министарства и још вазда. Крече, тапацирају, подмазују. Кад све то ураде они окаче таблу, неком у ходнику, неком на капији а некоме богами, и око врата. Отварају, наравно уз помоћ домаћих ички, билијар клубове и то баш у Лозници и Крупњу, баш као што су некад на америчком дивљем западу отварали салуне и јавне куће и то углавном за рударе. Да ли треба да описујем сличност америчке културе и разоноде са овом коју уводе у Јадар и Рађевину? Једина разлика ће бити што су тада на том америчком дивљем западу ипак отварали руднике док их овде у Јадру и Рађевини неће бити. Нема лажних еколога, или су еколози или нису. 

Прочитајте још:  ТКО НАМ ТО ЗАВРЋЕ УШИ

Које су то две европске државе које су укинуле литијум? Немачка и Велика Британија нису ,толико затуцани баш и нисмо. Није ни она прекоокеанска што је води онај Хеј Џо Излапели и твој (не дао Бог да је и наш) пријатељ. Ја сумњам да су ти литијум укинули С. Македонија и Џабакистан (све ми се чини да је ова из Азије). Окани се човече тих милијарди, те изгубићемо сто, па десет па петнаест не могу децу да смирим. 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сам си рекао да су ти неки твоји лумпенопозиционари и лумпенеколози тражили станове у Београду на води да би променили нека своја уверења, а ти стиск’о кесу, к’о да су паре твоје. Да си им дао неколико станова у Лозници, ионако ће пропасти и зврјати празни, рудник би већ радио. Уместо што асфалтираш онолике стазе и путељке по Јадру, да си дао Маји, Влатку, Душку и још некима из лозничког пакта по гарсоњерицу или једноипособан (никако већи) станчић, где би ти био крај. Сваљујеш кривицу на неког Ћуту, кога си ти поставио за председника оног скупштинског одбора, а он то схватио баш преозбиљно. 

Кажеш да страни шпијуни врбују назови угледне појединце, НВО и политичке групе и дебело их плаћају. Фала милом богу да кажеш нешто како треба, само треба имена да им поменеш. Знам ја зашто их не помињеш, хоће и они за тебе свашта да излану.  Ако баш запне, па позови ме, ја радим за своју Србију и то џаба. Али кажеш ти још којешта, као неке навуку (ти страни шпијуни) да раде против Србије из убеђења. Ово си сто посто мислио на мене и срам те било. Ја сам већ рекао да радим из убеђења али против твојих лумпенпатриота, против твојих лумпенопозиционара и против  твојих лумпенеколога а ти све помеш’о. Сабери се председниче!

Прочитајте још:  КОМПРОМИТОВАЊЕ

Сећаш се добро оне Меркелове, а ко ће ако нећеш ти, кад је дошла да се опрости од нас Срба али не и од српског литијума. А ти је дочека, Боже опрости ми, к’о Свету Петку. Мора да  се сећаш и оне Виоле фон Крампон, а коју твоји активисти из Г. Недељица, на челу са твојим Зеленовићем и осталом свитом,  довуцараше у  цркву у Г. Недељицама и кад ју је Златко Кокановић секиром бранио од српских родољуба. Иначе тај Златко ми је у лице рекао да против тебе председниче никад неће бити (свака му част одржо је реч чак и на изборима) и да ваш долазак у Г. Недељице жељно ишчекује. Шта је после било, видели смо, а шта је истина то само ја и ти и још понеко зна. Главни заговорник рудника литијума је баш тај твој Зеленовић, који држи под контролом сву ту лумпенеколошку сићу из околине Лознице и појединих шумадијских засеока. Па кога се ти онда бојиш? Није ваљда оних Давитеља из круга двојчице, ма они не знају ни где је Јадар, а тек Рађевина. Њих и кад неко довуцари у Јадар, они при повратку добијају нове псеудониме (знате оно, друг Стари друг Марко итд.) као Кајмак, Чварак, Џиброња, све зависи чиме се предозирају.

Мој председниче (шта ћу кад си мој), па докле бре? Увео си у скупштину Србије све те опозиционе мутанте. Провидна је та ваша игра, као она са Ђиласом, кад се ко две жене петкаре ружисте, наравно, дозирано, да се Власи не досете. Ђилас мораде, да би било уверљиво, чак и децу да одсели у тамо неки Лондон да се без пребијене паре злопате. Неки кажу да их на пролеће враћа, чим добије обећане изборе у Београду. Немаш ти појма председниче шта окорели српски обавештајац све зна. 

Прочитајте још:  Фанар створио Викаријат словенске традиције Константинопољског патријархата у САД

Доћер’о си литијум до дувара, а и себе. Народ ко .ебе. Укинуо си ти литијум и пројекат Јадар из других разлога и то знамо и ти и ја и, ајде,  још понеко. Оставио си, додуше , онај закон о референдуму (тај правни институт, државе које држе до себе и права више га не зову тим именом и то само због тебе). Ето ти шта си дочек’о, сад се загрли са оним Савом (са којим си за.ебавао народ) као они Боро и Рамиз. Јој, мој председниче, зар не видиш да иста, само прекомпонавана и покодлачена екипа припрема нови пети октобар. Окани се литијума и спашавај главу (са којом се нови петооктобарци неће задовољити). Хоће они и Косово и Метохију и то цело-целцато, и Западну Србију са Бијељином и Добојем, са Требињем и  Приједором, са Бања Луком… Срећа наша па се Додик чује са Путином трипут дневно, а ти причаш како се месецима ниси чуо са Владимиром Владимировичем. Из поузданих извора (добијено од мени драгих руских обавештајаца) сазнајем да те је Путин више пута питао: „Александре, Александре, шта могу да учиним за моју и твоју Србију? Кад сам могао Сирији онолико да помогнем а и имена су вам слична, Србија, Сирија. Кад  онолико помажем мојима, додуше у мојој Украјини, све што Србији треба је за мене ситница.“ А ти запео да помогне немачким и америчким фабрикама у Србији. Просто немам речи. Још си и посету руске војске свом народу у Украјини назвао агресијом. Шта се то дешава с тебе? И да знаш, ту неутралност, можеш да обесиш мачку о реп, ако немаш мачка можеш и мачки. Још ником није успело и да стисне и да  .рдне. Ако успеш, не гине ти Нобел у  супротном само Орвел.

Алимпић Момчило / Васељенска

Удружење „Заштитимо Јадар и Рађевину“ 

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ЈА, ОКОРЕЛИ СРПСКИ ОБАВЕШТАЈАЦ

  1. Мој наклон господине, опс’ “службо” Српска.
    Текст за трипут прочитати и деци препричати’!
    Као што рекосте’ , “ или ће добити Новела или ће бити Орвел’.
    Видећемо…..мада ни једно ни друго не би било добро по овај “свети” народ Сербски.
    Али отом потом….
    Сад , једино што знам је да Рудника, ни у каквој форми бити неће и поновићу они моју стару!
    “ Јер ЖИВОТ има последњу РЕЧ”!!

    Не Рудник
    ДА ЖИВОТ.

    Горан Томић
    Брезјак

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *