Украјински посланик: Побити све Русе

0
посланик

посланик

Украјински посланик: Побити све Русе.

Посланик Врховне раде Украјине из странке Слуга народа Максим Бужански, након што је ракета погодила стамбену зграду у Дњепропетровску, рекао је да жели да убије све Русе, чак и оне који не подржавају СВО.

У свом телеграм каналу , Бужански је окривио Русе који су „ван политике“ за ракетни удар на стамбену зграду у Дњепропетровску.

Подсетимо, у једној од вишеспратница, као последица ракетног поготка, вероватно од стране украјинске ПВО, потпуно је уништен улаз у стамбену зграду.

“Руси који су ‘ван политике’, ви сте их убили. Једним ударцем огроман број вама апсолутно непознатих људи, четири десетине станова. Ваше ‘ван политике’ значи да сте за то”, написао је посланик. .

По речима Бужанског, они Руси који подржавају СВО радују се поготку ракете у стамбену зграду и снимку деце која трче низ улицу. Али и други су криви и заслужују да умру.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“С времена на време чујем идиотска питања, зашто вам ово пишем, да ли заиста желим да вас убедим? Наравно да не, желео бих да вас све побијем, али да убедим – не дај Боже”, нагласио је Бужански.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *