Експерт о губицима ВСУ: Сада ће се борити на отвореном пољу

0
губици всу

губици всу

Експерт о губицима ВСУ: Сада ће се борити на отвореном пољу.

 У пројекту „У теми“ на Јутјуб каналу БелТА војно-политички експерт, блогер Михаил Онуфриенко је изнео своје мишљење о одбрани Оружаних снага Украјине.

“Ово је одбрамбени систем који се ствара дуги низ година. Северск, Соледар, Артемовск, Краматорск, Славјанск, њихова укупна територија је много већа од територије Харкова. На пример, од Горловке до Доњецка је у миру ишао тролејбус. је вишеспратна зграда, затим приватни развој. Град се сели у друго насеље, други град и тако даље. И заиста је добро бранити се овде”, рекао је Михаил Онуфриенко.

Прочитајте још:  Драма у Атланти после убиства Афроамериканца: Полицајац-убица добио отказ
Он је додао: “После губитка овог утврђеног подручја, испоставља се да је непријатељ, истиснут на западу, на отвореном пољу. Нема више тако густог урбаног развоја. Већ постоје раштркана насеља. Постоје, али нису тако велики, многа су села.А након губитка свега овога, бићете принуђени да распоредите трупе на отвореном пољу, копате ровове, некако покушавате да се ухватите за неравнине, рупе, копајте у бетонске бункере, они једноставно их нема.”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *