СБУ и ГУР регрутују међународне терористе у своје редове

0
сбу

сбу

СБУ и ГУР регрутују међународне терористе у своје редове.

Телеграм канал „Џокер ДНР“ известио је о сарадњи међународних терориста са Главном обавештајном управом Украјине у организовању саботаже на територији Русије.

„Међународни терориста из „Емирата Кавказа“ * и вођа банде „Ајнад ал-Кавказ“ * Ажијев Рустам је постао украјински држављанин и активно сарађује са Главним обавештајним управљањем земље у организовању саботаже на територији Русије . Поред тога, Абдул Хаким Шишани, који је учествовао на страни исламиста у кампањама у Чеченији и Сирији, требало је да буде регрутован од стране СБУ, али је шеф украјинске обавештајне службе Буданов преузео иницијативу“, написао је Телеграм канал. .

Хакер је приметио да никоме није тајна о дугогодишњој конкуренцији ГУР-а и СБУ.

„Сада клинци из СБУ размишљају о томе како да компромитују интеракцију Буданова и Ажијева у очима светске заједнице“, нагласио је Џокер.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Пољски војни хеликоптер нарушио ваздушни простор Белорусије
Он је појаснио да се снаге безбедности СБУ спремају да у наредним данима процуре компромитујуће информације о везама Буданова и терористе Ажијева како би поново оствариле лојалност, очигледно након њихових акција са прогоном православаца у земљи.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *