Узнемирујући снимак из Новог Пазара, набујала река односи два мушкарца

0

Нови Пазар (http://www.tonp.rs/)

Узнемирујући снимак из Новог Пазара, набујала река односи два мушкарца.

Потрага за две особе које је јутрос однела набујала река Трнавица у Новом Пазару и даље траје.

На друштвеним мрежама појавио се и снимак на коме се види моменат кад је бујица однела двојицу мушкараца, а наводно се ради о сину који је покушао да спаси оца из реке, али је и он упао у воду.

Прочитајте још:  Програмирање деце цртаним филмовима?
На снимку надзорне камере са оближње куће види се да је млађи мушкарац истрчао на мостић и покушао да пружи руку дављенику, међутим, ограда се поломила и вода је однела обојицу.

,,Две особе које су упале у реку Трнавицу се воде као нестале и за њима се и даље трага док је особа која је покушала њихово спашавање након интервенције спасилаца збринута и доброг је општег здравственог стања. саопштио је Градски штаб за ванредне ситуације.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Активиран бибер спреј у школској згради у Новом Пазару, ђаци пуштени кући
Штаб је донео одлуку да се на територији Новог Пазара прогласи ванредна ситуација због поплава и апелује на грађане да избегавају кретање и задржавање у близини река и других водотокова и да не прелазе преко импровизованих мостова.

,,Обавештавају ученике средњих школа на територији Новог Пазара који живе на угроженим подручјима да се ослобађају обавезе доласка на наставу у току друге смене. Због обилних кишних падавина ситуација у нашем граду је алармантна, у појединим деловима града дошло је до изливања реке Рашке, Јошанице и Трнавице из речних корита. Градски штаб за ванредне ситуације и Сектор за ванредне ситуације Министарства унутрашњих послова су у сталној координацији. Расположива механизација је на терену и бројне екипе чине све да помогну у заштити од елементарне непогоде. Ангажовано је додатно људство и механизација, у циљу спречавања плављења подручја, заштите становништва и њихове имовине”, саопштили су из Градског штаба за ванредне ситуације.

Политика

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *