МОРБИДНО: Комите ликују над погибијом свештеника СПЦ!

0
комите

комите

МОРБИДНО: Комите ликују над погибијом свештеника СПЦ!

Трагична вест о погибији протођакона Владимира Јарамаза (43) у саобраћајној несрећи која се догодила данас у месту Брља на магистралном путу Подгорица – Никшић одјекнула је Црном Гором.

Велики број његових пријатеља и познаника са тугом се на друштвеним мрежама опраштају од свога проте који је за овоземаљског живота био оличење људскости и свих свештеничких врлина.

Међутим, ни овај тужни дан, фашистичка неокомитска хорда није се суздржала од мржње према СПЦ и њеном свештенству. Наиме, извесна Ана Газивода-Мартиновић упутила је читав низ морбидних увреда и ставова на Фејсбуку поводом погибије протођакона Јарамаза.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Међутим, ни овај тужни дан, фашистичка неокомитска хорда није се суздржала од мржње према СПЦ и њеном свештенству. Наиме, извесна Ана Газивода-Мартиновић упутила је читав низ морбидних увреда и ставова на Фејсбуку поводом погибије протођакона Јарамаза.

Прочитајте још:  Прети ли несташица свињског меса: Како Србија да се избори против афричке куге
Подсетимо, поред протођакона Јарамаза, повређене су четири особе – међу којима и двоје деце. До несреће је дошло услед судара два путничка аутомобила. Комите, као и обично ликују.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *