Модерни“ Руси из Београда „бране“ Србију од Путина и традиције (видео)

0
Украјинска делегација ПСЦЕС

Украјинска делегација

Модерни“ Руси из Београда „бране“ Србију од Путина и традиције (видео).

Око 200 младих припадника руске „антипутиновске“ емиграције и овдашњих ултралевичара одржали су на београдском Тргу републике „скуп подршке политичким затвореницима у Русији“ који се показао као лоше прикривена антируска и антисрпска пропаганда.

Иако се организатор скупа, невладина организација „Руско демократског друштво“, званично обавезала да се „неће мешати у унутрашње ствари Србије“ у пракси није одржала то обећање транспарентима са натписима: „Путине даље руке од Србије“,“СФРЈ“, „Абортирајте патријархат“ „Русија није Путин – Путин је ратни злочинац“, „Слобода за мигранте“ и сличним.

Прочитајте још:  25 година од језивог шиптарског масакра над Србима у Ораховцу: Киднаповали су и у смрт одвели 15 мојих Костића
Протест се одвијао као добро организована приредба чији је програм, укључујући и пароле које су узвикиване до детаља наведен на сајту НВО. Њени представници су са мобилних телефона читали припремљене говоре којима су оптуживали званичну Москву за терор над политичким неистомишљеницима, агресију на Украјину и ратне злочине, а затим су наводно „спонтани“ активисти су своја „лична истинита свдочанства“ о прогонима које су видели својим очима, а иста се могу наћи на фејсбук страници НВО.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Глас јавности је на свом порталу објавио видео са протеста уз питање ко је мистериозни човек на Анти-Путиновом протесту који стоји иза и једе.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *