(ВИДЕО) Кад НАТО плаћеник „зариба“: Послушајте урнебесну анализу Дарка Трифуновића о Вагнеру!

0
трифуновић

Кад НАТО плаћеник „зариба“: Послушајте урнебесну анализу Дарка Трифуновића о Вагнеру!

Прочитајте још:  Kо скрива тајне фасцикле о злочинима над Србима?
Какав експерт, таква и истина… То би, вероватно, било најсликовитије објашњење последње урнебесне анализе од стране НАТО плаћеника Дарка Трифуновића.

Наиме, гостујући у емисији „Пулс Србије“ телевизије Курир, приликом анализе војне формације „Вагнер“ која се бори на страни Русије у Украјини, рекао да су добили име по немачком композитору Рихарду Вагнеру, додајући да је реч о човеку који је, пазите сад, подржавао пројекат „Трећег Рајха“, иначе, добро знаног идеолошког „чеда“ нацистичког диктатора Адолфа Хитлера.

Међутим, Трифуновић је, у свом препознатљивом маниру, поново изманипулисао чињеницама иако је реч о лако проверљивим подацима. Тако, у званичној биографији њемачког композитора стоји да је овај преминуо 1883. године. С друге стране, Хитлер је рођен шест година касније.

Креативно схватање времена и историјских чињеница од стране овог препотентног и надасве дрског самопрокламованог експерта за безбедност препознатљив је манир у понашању свих његових колега из редова НАТО плаћеника.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

С друге стране, Трифуновић покушава да спинује и само име војне једнице, инсинуирајући да је добила назив по немачком композитору. Оснивач ове формације је бивши официр руске војске Дмитриј Уткин. Верује се и да је „Вагнер“ његов лични шифровани надимак, по коме је и група добила име. Иначе, Уткин је прекаљени ветеран ратова у Чеченији, бивши официр специјалних снага и потпуковник ГРУ-а, руске војне обавештајне службе.

Прочитајте још:  Ритуално жртвовање у НАТО стилу
С друге стране, нисмо сигурни да припадници ове елитне војне јединице упражњавају своје слободно време уз композиције великог немачког композитора, што је „експерт“ Трифуновић покушао да импутира у јавности, трудећи се, притом, из петних жила да успостави знак једнакости и каузалност између припадника „Вагнера“ и припадника „Вермахта“, успут, пренебрегавајући чињеницу да је украјинска војска, до своје сржи, прожета неонацистичким системом вредности, што смо, уосталом, имали прилику и да видимо.

Уосталом, послушајте овај кратки исечак из емисије, и оцените експертизу овог НАТО плаћеника!

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *