Српска мисица одговорила Јовани: ЗА РАЗЛИKУ ОД ТИХ ЉУДИ, ОНА НЕ МОРА ДА СЕ ПРАВИ ЈАДНА – СТВАРНО ЈЕ ЈАДНА!

0
јовану

Јована Јеремић (Фото: АТА)

ЗА РАЗЛИKУ ОД ТИХ ЉУДИ, ОНА НЕ МОРА ДА СЕ ПРАВИ ЈАДНА – СТВАРНО ЈЕ ЈАДНА! Српска манекенка БРУТАЛНО ударила на Јовану

Изјава Јоване Јеремић је разбеснела и манекенку Анђелку Томашевић, која се такође огласила на мрежама, као и многе друге јавне личности.

Водитељка Јована Јеремић је разбеснела јавност и јавне личности због изјаве у “Новом јутру” и изношења свог става о појединим људима са Kосова и Метохије који су продали имовину и преселили се у Београд, после чега је наишла на силне осуде и бурне реакције на друштвеним мрежама. Први ју је јавно осудио певач Слоба Радановић, а затим и многи други, а полемисање због ситуације на националној телевизији не јењава ни дан касније.

Огласила се јавно и мисица и манекенка Анђелка Томашевић, иначе рођена у Зубином потоку, која је истакла да је имала позитивно мишљење о Јовани Јеремић, али да је схватила да је погрешила.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Сматрала сам је позитивно лудом и да све што ради ради намерно, јер је све то шоубиз у питању, али суштински добрим човеком. Око суштине сам се баш зезнула. Једна телевизијска водитељка је рекла да се Срби са Kосова праве јадни. За разлику од њих, она не мора да се прави јадна. Стварно је јадна”, поручила је Анђелка путем Инстаграма.

“Волела бих да ти неко уђе у стан, кућу, њиву која је већ продата, а ти то ниси ни знала… Па добијеш две опције, можеш само да изађеш и целу своју породицу одведеш у Сигурну кућу са још њих десет, са парама или без њих. Што би се рекло, милом или силом. Па гледаш у једно дете, па у друго, па у жену, па размишљаш где ћеш ти сад без динара у нови живот који ниси ни тражио. Да, узели су новац, јер би свако на њиховом месту тражио! Свакако би био протеран, па бар због породице гледаш шта је најбоље за њих. Метак у главу или јадне паре које ти дају да не буде после да су те насилно протерали, а то се зове стављен пред ‘свршен чин'”, објаснила је манекенка, чија се и сестра, глумица Милица Томашевић, огласила и изнела свој став.

Прочитајте још:  Србе окупљене у Грачаници опет напали шиптарски терористи (ВИДЕО)

“Ја, која долазим са Kосова и Метохије, цела породица ми доле живи. Сви су доле. И ужа и шира фамилија, јер смо имали среће да нам се тако нешто не деси! Центиметар земље нисмо продали, али то нам не даје за право да пљујемо и осуђујемо туђу муку! Нисам знала да је на Врачару забрањено сести и попити кафу ако си протеран са свог огњишта. И што си на крају и паре узео за све своје што си стекао! А свакако и ниси имао неки избор! Ма, срам те било!”, додала је Анђелка и навела у следећој објави да родитељи дефинитивно нису погрешили када су је упозоравали на неке људе.

Свет познатих надохват руке. Све горуће теме, актуелна дешавања и најсочнији трачеви на једном месту. Придружи се Вибер заједници ЖИВОТ ПОЗНАТИХ и буди у току сваког дана!

Мондо

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *