ГОРАН ИГИЋ: ДРЖ’ТЕ ЛОПОВА — ТО НИЈЕ ХИЧКОКОВ ФИЛМ — ВЕЋ СТИЛ ВЛАСТИ У СРБИЈИ!

1
власти

Режимска пропаганда маскира праве проблеме и диже на пиједестал бизарности замењујући битно (ПРИСТАНАК ВЛАСТИ НА УЛТИМАТУМ КОЈИ ЈЕ СУШТИНСКИ ПРИЗНАЊЕ НЕЗАВИСНОСТИ ТЗВ. КОСОВА) за споредно (ОДАКЛЕ ЈЕ ФЛАШИЦА ВОДЕ УВЕЗЕНА НА САСТАНКУ ДРЖАВОТВОРНЕ ОПОЗИЦИЈЕ).

Све се то дешава у једној држави, у којој се напада уставобранитељска опозиција, а прозападна опозиција се чешља спремајући се за удају за режимске ђувегије, при чему знамо и кума, а кум није дугме, него лично Кристофер Хил, исти онај што нас је уцењивао у Рамбујеу 1999. и што нас је бомбардовао, а сад наставља са силовањем Србије, баш тамо где је стао све док му се не пружи прави отпор.

Прича о флашици воде је намењена наивнима и тај ко је то смислио, очигледно потцењује интелигенцију Срба.

Под један, вештачка кроатофобија режима је само лоше написан сценарио, лоша глума, а извођачи у режимским медијима су више комични, иако су трагедија сами по себи.

Распиривање националне нетрпељивости, колико знамо, а тако сте нас и учили доскора је кривично дело.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Међутим, хајде да видимо да ли је ова власт баш толико КРОАТОФОБНА како би се дало закључити, ако сте се управо вратили након тридесетак година из далеке неке земље у Београд, а да сте све то време имали искључене све медије, и обрели сте се, изненада у Србији и укључили тв и сад слушате галамџије са екрана, који забашурују битно и истичу неки детаљ, који је њима запао за око…попут хрватске флашице воде.

Тај хипотетички повратник из Амазоније или Сахаре у Србију могао би да након само неколико дана схвати у какву државу је то дошао…

Прочитајте још:  Верски мозаик Србије. Главне религије и њихов утицај на културу и друштво

Реч је о држави у којој су Срби апсолутна већина, али немају никакве привилегије, напротив, фаворизују се све врсте мањина, чак и по питању цензуса.

Тренутни однос власти у држави Србији према хрватском фактору, омеђен је следећим чињеницама:

  • У држави је Хрватица премијерка, а то је био НЕЧИЈИ избор. Па ако је све хрватско исто што и усташко, са чиме се не слажемо, онда није само такозвана усташка флашица проблем, него и усташка инфилтрација у највише кругове бизниса и политике.
  • У тој истој држави многи уџбеници за српске школе, штампају се у Хрватској, а то је опет НЕКО дозволио.
  • У тој истој држави НЕКО из власти је поставио Хрвата Марка Чадежа да управља Привредном комором Србије.
  • НЕКО из власти је одлучио да електронски дневник са подацима о српским ђацима буде дат фирми Тесла д.о.о. на чијем је челу финансијер ХДЗ из Загреба…
  • Живимо у земљи у којој имамо министра Хрвата, као представника хрватске мањинске странке, иако Хрвати нису најбројнија мањина, ни близу тога и имају једног само посланика.
  • Живимо у земљи у којој хрватске фирме попут њихових трговинских ланаца слободно освајају српско тржиште без икаквог реципроцитета.
  • Живимо у земљи у којој парламент не сме да усвоји резолуцију о осуди геноцида у НДХ и у земљи у којој се укидање ћирилице у Вуковару посматра са савршеним дипломатским миром.
  • Живимо у земљи где се неретко хрватски наратив о Олуји пласира са националних фреквенција, а НЕКО је то дозволио…

Има још много тога, али нећемо даље, чисто да видите колико су безочни у својим извртањима стварности, само да би прикрили издају на коју су све спремнији и зато беже од дијалога и аргументације.

Прочитајте још:  Хрватски неонацизам: Споразум усташа и комуниста

Наслов који сам ставио изнад јесте барокног типа предугачак, али то је урађено намерно, да би многи одустали од читања овог текста, јер ко одустане од читања овог текста, због предугачког наслова, е тај је права циљна група за причицу о флашици воде.

Ви који сте стигли до овог последњег реда, можете лајковати овај текст, ако желите и не морате, али свакако нисте неко коме може да се прода ова напредњачка прича намењена хипнотисаној гомили. Још има мислећих људи и Срби се нису предали. И ВИ СТЕ МЕЂУ ЊИМА.

 

 

На слици: чувени постер за Хичкоков филм Држ’те лопова (енгл. To Catch a Thief)

 

За Васељенску: Горан Игић, члан Председништва Српске странке Заветници

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ГОРАН ИГИЋ: ДРЖ’ТЕ ЛОПОВА — ТО НИЈЕ ХИЧКОКОВ ФИЛМ — ВЕЋ СТИЛ ВЛАСТИ У СРБИЈИ!

  1. Момче,
    Биће да ти је, ко зна због чега – можда тада још ниси био рођен -, остало непознато да Држава Србија уопште не признаје да је Република Србска Крајина икад постојала.
    Да се не би замерила Хрватима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *