Неутралисан тинејџер (13 година) који је упуцао две особе у Јерусалиму

0
јерусалиму

(EPA-EFE/ATEF SAFADI)

Најмање две особе су рањене у нападу близу Старог града у Јерусалиму, само неколико сати после терористичког напада на синагогу у којем је погинуло седам људи, изјавио је портпарол полиције за Војни радио, преноси Ројтерс.

Нападач је отворио ватру у улици Малот, јавио је „Џерузалем пост”, јавља Танјуг.

Два цивила који су имали право да носе оружје су пуцала на њега и он је задржан након што је претходно збринут у полицијској хитној помоћи, саопштила је израелска полиција.

Нападач је наводно 13-годишњи становник источног Јерусалима. Полиција је запленила оружје које је носио. Полиција тренутно истражује идентитет убице и претражује ту област у покушају да открије да ли је имао било какву помоћ, наводе израелски медији.

У нападу су повређени 22-годишњи младић и његов 45-годишњи отац, обојица су у озбиљном, али стабилном стању са ранама у горњем делу тела. Њих двојица су пребачени у Медицински центар Шаре Зедек.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Овај напад се догодило само неколико сати након терористичког напада у предграђу Јерусалима, када је убијено седам, а повређено најмање троје људи.

Како је саопштила ТВ и радио кућа Кан, он је рањен приликом хапшења и сада је хоспитализован.

Како наводи агенција, испоставило се да је починилац 13-годишњи становник источног Јерусалима Мохамед А. Он је тешко повредио две особе, али је и сам добио метак приликом хапшења. У болници је при свести.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *