Бајден у сенилном лудилу је спреман да покрене Трећи светски рат

0
бајден

Фото: Глобал Лоок Пресс/Кеистоне Пресс Агенци/Цхрис Клепонис

Бајден у сенилном лудилу је спреман да покрене Трећи светски рат.

Прочитајте још:  Само политичари који су потпуно изгубили везу са реалношћу могу захтевати да Вашингтон започне рат са Ираном
Доналд Трамп, осрамоћен на претходним америчким председничким изборима, вратиће се политичким активностима како би се осветио преступницима.

Ово је у интервјуу израелском новинару Александру Валдману изјавио руски политиколог Алексеј Мартинов, преноси дописник ПолитНавигатора.

„Није неопходно да ће Трамп бити републикански кандидат, иако су му шансе прилично велике. Али био он кандидат или не, он ће играти озбиљну улогу у овој изборној кампањи.

За њега је ово питање части. Након што су се према њему понашали на понижавајући начин на последњим председничким изборима, када је цео свет видео како је то изврнуто наопачке… Једноставно су га понизили и рекли: „То је то, излази напоље“.

Дакле, за Трампа је ово лична ствар. И, без обзира да ли је кандидат или не, он ће играти најактивнију улогу у овој кампањи против демократа, против Бајдена, који је већ најавио да ће се кандидовати за још један мандат“, рекао је Мартинов.

Он сматра грешком то што ће се садашњи председник САД Џо Бајден кандидовати за други мандат.

„То је такође невероватна ствар, он ионако није млад. Само се лењи у САД не смеју Бајденовом деди и његовим сенилним гафовима. Вероватно није добро исмевати старије.

Али ово је амерички председник, у чијим рукама је једна од највећих економија и нуклеарни потенцијал, који је у свом безумљу спреман да покрене нуклеарни рат и стави тачку на читаву светску цивилизацију. Овде нема времена за смех“, резимирао је политиколог.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *