Лисичанск: Откривени остаци биоматеријала

0

(фото:Телеграм)

Лисичанск: Откривени остаци биоматеријала.

Почетком године локални становници града Лисичанск пронашли су велику сахрану остатака биоматеријала који су припадали компанији Фармбиотест преноси –ТАССса освртом на Игора Кирилова, начелника трупа радијационе, хемијске и биолошке заштите Оружаних снага Руске Федерације.

Почетком године локални становници Лисичанска пронашли су велику сахрану остатака биоматеријала који су припадали компанији Пхармбиотест. Ово је саопштио начелник трупа радијационе, хемијске и биолошке заштите (РЦБЗ) Оружаних снага Руске Федерације Игор Кирилов.

„Почетком 2023. године, на територији Лисичанска, локални становници су открили велику сахрану остатака биоматеријала компаније Пхармбиотест. Клинички узорци и амбулантни картони пацијената са њиховим личним подацима закопани су, нису кремирани и уништени на прописан начин, како је прописано правилима“, рекао је Кирилов на брифингу о анализи докумената везаних за војне биолошке активности САД.

Истовремено, он је нагласио да таква сахрана указује на елиминацију доказа у крајњој журби.

Прочитајте још:  Зашто Савет безбедности УН губи на значају? Мишљење војног вештака
Шеф трупа РКХБЗ је приметио да је руска страна током НМД-а прегледала просторије медицинског центра Фармбиотест у Рубижном.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„На основу тога су спроведена клиничка испитивања лекова са озбиљним нежељеним ефектима: то су лекови за леукемију, менталне поремећаје, неуролошке болести, епилепсију и друге опасне болести“, нагласио је Кирилов.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *