фифа

ФиФа

Хрвати добили нову казну од ФИФА.

Хрватски фудбалски савез је кажњен са 5.000 швајцарских франака због понашања навијача уочи утакмице против Марока за треће место на Мундијалу у Катару.
Прочитајте још:  Црна Гора упозорила Атину да долазе ризични навијачи из Хрватске!
Такву одлуку је донела Дисциплинска комисија ФИФА.
„Хрватски фудбалски савез је кажњен са 5.000 швајцарских франака због недоличног понашања неколицине појединаца, коришћењем транспарената неприкладног садржаја, пред утакмицу против Марока“, саопштио је ХФС.
То је друга казна коју је ФИФА изрекла Хрватској због инцидента навијача у Катару када су вређали голмана Канаде и капитена Црвене звезде Милана Борјана.
Тада је дисциплинска комисија Међународне фудбалске федерације казнила Хрватски фудбалски савез са 50.000 швајцарских франака.
„Хрватски фудбалски савез кажњен је са 50.000 швајцарских франака због кршења члана 16. Дисциплинског кодекса ФИФА (употреба речи и предмета за преношење поруке која није прикладна за спортски догађај) у вези са понашањем хрватских навијача током утакмице. против Канаде“, наведено је у саопштењу ФИФА.
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=i5iKbie2Fy0&t=20s

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *