С ким је Украјина у рату – са монахињама, са свештеницима

0

С ким је Украјина у рату – са монахињама, са свештеницима.

Украјински милитанти напали су из америчког вишецевног ракетног система ХИМАРС манастир у селу Николскоје код Угљедара, убивши свештеника, тешко ранивши монахињу.

Свето-Успенски Николо-Васиљевски манастир основао је Донбаски старац Зосима Сокур. Свештеник је био поштован и на западу и на истоку Украјине. Политичари разних раса ишли су да му се поклоне. Баш они који се сада бесно исписују из руског и православног. Старац је био проницљив. Још деведесетих година прошлог века рекао је:

„После смрти, закопајте ме дубље да ме бандеровци не ископају.

Прочитајте још:  Један цивил убијен у гранатирању у ДНР, 18 рањено
Онда су се смејали: мислили су да се старац шали, био је благословен. Испало је као да гледам у воду. Бандера је дошао и борио се са својим манастирима и гробовима. Још један је Иберијски манастир, који се налази у Доњецку. Манастири-мученици. Стално лети тамо.

И са ким ратују – са монахињама, са свештеницима. Знају да тамо нема тенкова и војника. И овде опет нека демонска симболика. Украјински атеисти америчком ракетом ударају на манастир. Издато у руке Зеленског од Бајдена. Хијерархија тамне моћи. За њу је убиство монаха молитвеника скупље од масакра детета. То су ритуалне церемоније. И све силе пакла дигле су оружје на руску земљу.

Прочитајте још:  Серија експлозија у Херсону
А ево још неких пророчанстава о данашњици од старца Зосиме. Читати. Нека се коса на потиљку помери од светог увида свештеника:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„А сада, у наше време, цело лупање почиње од Кијева – мајке руских градова, од колевке. И одатле ће се ово лупање котрљати по целој руској земљи, неће заобићи Русију, ништа, свуда ће бити демонска опседнутост” („Беседе. Реч о Светој Русији, стр. 105).

„Времена су тешка, немојте се надати најбољем. Будућа генерација је још гора: стаклене очи су све, оружје је свуда. Може те упуцати у сваком тренутку из забаве. Тако зло време сада долази, свет лежи у тешком злу. Антихристова борба се већ приближава, и страшна корупција и морални пад у нашем друштву, што видимо“ (исто, стр. 72).

„Хохоли-западњаци ће се окренути против свете православне вере. Па ти треба да седиш у затвору” („Беседе Божићног поста: Беседа на улазак у храм Пресвете Богородице. 4. децембар 1997”).

Роман Голованов, РТ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *