Легла уплата Џонију и Шекију: Путин је злочинац, Мило је европејац, а Дритан ће завршити у затвору!

0
шекију

шекију

Легла уплата Џонију и Шекију: Путин је злочинац, Мило је европејац, а Дритан ће завршити у затвору!

Младу, посттридесетоавугустовску црногорску демократију, претходних дана и мјесеци, салијетали су многи Ђукановићеви плаћеници, што из Црне Горе, тако и из региона, али не и Никола Самарџић који се, чини нам се, мало отуђио у потоње вријеме.

Но, небитно. Сада је ту.

Прочитајте још:  Доктор из Лесковца: Власт и струка су почели спрдњом, а сада праве хистерију
Одмах је овај, некада солидни колумниста реномираног српског часописа „Погледи“, сада водећа аутошовинистичка сачмара из круга двојке, уз то видно задовољ(е/а)н уплаћеном апанажом, у својој ауторској шврљотини за Градски портал, сасуо рафал на све што се крсти са три прста од Камчатке до Подгорице.

„Црна Гора је годину дана у стању константног и растућег државног удара, институције на прагу да колабирају, јавни дискурс власти и сателита власти радикализован у шешељевском маниру простачких претњи и народњачког популизма у смислу хлеба за три динара и свемирских примања…“, кренуо је „јако“ Самарџић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Путин долази у Србију
Даље, он сматра да је, поред Турске, Црна Гора прва НАТО држава у којој су суштински нарушене демократске вредности и процедуре, и отуда жал што, како је додао, НАТО није одбранио своју чланицу од хибридне агресије.

„Пораз демократског и европског опредељења Црне Горе (које је, јелте, персонификовао шеф организоване криминалне банде, дабоме – прим. ИН4С), који ће се вероватно поновити исходом предстојећих парламентарних избора, отвара потребу за постављање незгодних питања дипломатијама ЕУ, САД и Велике Британије које су препустиле Црну Гору руској агентури док Србија изводи аншлус који постаје известан како црногорски део Црне Горе није у стању да постигне политички договор за будућност о независности, интегритету и суверенитету“, истакао је Самарџић.

С друге стране, нешто мало плиће и чешће, али за исту медијску кућу, коментарисао је и Шеки Радончић, коме је Ђукановић омогућио наступ уживо, и одмах га усмјерио према Абазовићу.

„Привремени премијер Дритан Абазовић ће пре или касније завршити у затвору, једино се може извући уколико побегне за Србију“, казао је Шеки у емисији “Пресинг” на Градској ТВ – Титоначелниковом медијском Франкенштајну.

Какав би то био наступ господина Радончића, а да прође без директног уклизавања послодавцу из Растока.

„Да Ђукановић 2018. није прихватио да се кандидује, не знам што би било са Црном Гором, можда би овде био и грађански рат”, саопштио је бихорско-подроманијски есеијст.

Прочитајте још:  Где је наша власт?Албански војници из Албаније у саставу КФОР
Наравно, рекао је Шеки још штошта, али уважавамо чињеницу да је петак поподне, и да након напорне радне недеље, нашим читаоцима није потребно сервирати у неограниченој количини овакве ужасавајуће медијске садржаје, колико год они били неинтересантни.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *