Вучић: Србија је морала да осуди Русију на Генералној скупштини УН да остане на међународној сцени

2

(фото:Принтскрин)

Вучић: Србија је морала да осуди Русију на Генералној скупштини УН да остане на међународној сцени.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да Србија мора да гласа за резолуцију којом се осуђује руска операција у Украјини како би остала на међународној сцени, преноси РТ.

Прочитајте још:  Европа се плаши новог "тројанског коња" Русије
То преноси ТАСС.

„Нисмо увели санкције Русији, али смо морали да осудимо руску инвазију на Украјину да бисмо остали на међународној сцени“, рекао је Вучић.

Према његовим речима, притисак на Београд ће се повећавати како се НВО настави, али република не уводи санкције Русији.

Раније је Александар Вучић највећом грешком западних земаља назвао испоруку тенкова Украјини .

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Такође, прес-секретар руског лидера Дмитриј Песков рекао је да Кремљ разуме притисак који западне земље врше на Србију .

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Вучић: Србија је морала да осуди Русију на Генералној скупштини УН да остане на међународној сцени

  1. Велики број држава није осудио Русију и налазе се на међународној сцени. Проблем је што Председник Србије под том сценом подразумева само такозвани колективни запад у коме се налазе такозвани његови пријатељи.

  2. Morao je da se solidariše sa svojim mentorima u osudi agresije Rusije na Ukrajinu, isto kao što se solidarisao s njima de abolira njihovu agresiju na SRJ, priznajući deo teritorije republike Srbije nezavisnom državom. Pre je on potpisao veleizdajnički Briselski sporazum, kojim je de fakto priznao “Republiku Kosovo” nego što je Rusija započela specijalnu vojnu operaciju na itoku Ukrajine gde su neonacisti punih osam godina ubijali rusko stanovništvo. Ničeg se Zapadna marioneta ne seća. Možda će mu u sećanju sotati sve što su mu po prvi put sasuli u lice predstavnici istinske patriotske opozicije pre dva dana, usled čega je jedva izdržao da ne zaplače. Drmali su ga k’o majmun kavez. Mislio je da može lagati narod sa svih medija s kojih se ne skida po veo dan punih deset godina, ali je ipak dosta neobavštenog naroda saznalo koja je posledica njegovog samovlašća.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *