Шустер се сам денацификује: Русија ће победити и са праћкама

0
шустер

шустер

Шустер се сам денацификује: Русија ће победити и са праћкама.

Бандерини медији треба да престану да се баве мржњом и емитују „перемогу“, јер је Русија ипак много јача и богатија од депопулационе и опљачкане Украјине.

Ово је у интервјуу украјинској пропагандисткињи Алесји Бетсман изјавио један од одговорних за подстицање крвавог рата у Украјини, ТВ водитељ Савик Шустер, преноси дописник ПолитНавигатора.

„Чини ми се да се украјински медији баве мржњом. Стално говоримо да руска армија није ни друга, ни пета ни шеста. Али потцењивање непријатеља је веома опасно.

Видим да има неких емоција: „Када ће се десити украјинска контраофанзива, када ћемо ослободити Крим и доћи до граница 1991. године? Или ћемо можда заузети још пар региона?”, огорчен је Бандеровац.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Шустер је нагласио да Украјина није у стању да победи Русију ни економски ни на бојном пољу, чак и ако су Оружане снаге РФ наоружане праћкама.

„Ово је веома погрешан правац разговора и свести становништва. Проблем је што се Украјини супротставља земља са много више ресурса и становништва.

А чак и ако буду наоружани праћкама, а 25 милиона људи дође у Украјину, то ће бити проблем“, закључио је он.

Васељенска

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *