Уништени украјински милитанти у Харковској области

0

Уништени украјински милитанти у Харковској области.

Уништено је више од 30 украјинских милитаната и непријатељске технике, саопштила је прес-служба Министарства одбране Русије, преноси портал Новорусија.

Прочитајте још:  Запањујуће откриће руских лекара: Пирамиде које можете и ви направити лече рак, спречавају развој вируса, снижавају шећер и још …
Руске трупе успешно нападају у купјанском правцу Харковске области. Под притиском Оружаних снага Русије, оружане формације Украјине повукле су се из села Двуречное, саопштило је Министарство одбране РФ у свом телеграм каналу.

„Непријатељ је избачен са западне периферије насеља Двуречное у Харковској области“, наводи се у извештају о  СВО за 4. фебруар.

У овом правцу нападају руске дивизије „Запад“. Војници Оружаних снага Русије уништили су више од 30 украјинских бораца, два оклопна возила и три возила Оружаних снага Украјине, додаје се у ресору.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *