ЗБОГ НЕОДГОВОРНОСТИ РАДА РЕПУБЛИЧKОГ ГЕОДЕТСKОГ ЗАВОДА ЉУДИ И ДАЉЕ СТРАДАЈУ НА ОБРЕНОВАЧKОМ ПУТУ

0

Kако су нам испричали грађани Умке, реч је о веома проблематичном делу обреновачког пута, непосредно уз аутобуско стајалиште, у зони Улице Доситеја Обрадовића, где не постоји ни пешачки прелаз, ни испрекидана линија.

Тако – и пешаци и возачи који станују у овом крају “принуђени” су да праве прекршај… Возачи на “пуној” линији скрећу лево, а пешаци претрчавају. Алтернатива је да наставе вожњу даље ка Умци, па на првом безбедном месту промене смер и врате се кући.

У току је решавање имовинско правних односа, Дирекција за грађевинско земљиште је послала сва решења за експропирација земљишта одељењу за имовинско правне односе у Општини Чукарици где они одмах даљу странкама на кућну адресу како би се папирологија завршила што пре.

Представник општинског одбора Заветника Никола Тодоровић затржио је од надлежних да се што пре укључе у решавање овог предмета који је приоритет за становнике овог београдског насеља.

БОНУС ВИДЕО:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *