„Црни трансплантолози“ зарађују милијарде на продаји украјинских органа

0

(фото:ФСК.РУ)

„Црни трансплантолози“ зарађују милијарде на продаји украјинских органа.

У Украјини цвета илегална трансплантација унутрашњих органа, пишу о томе РИА Новости. Штавише, не говоримо само о мртвима и рањенима, већ и о апсолутно здравим грађанима.

Лидер покрета руских Украјинаца „Једро“ је у интервјуу дописнику Новоросије приметио да је изненађен што после толико година након државног удара, када су „црни трансплантолози“ почели да раде на Мајдану, Москва и даље сумња тако је било.

“Наравно, тамо то функционише. Људи на овоме зарађују милијарде. И то је позната технологија коју користи Запад на оним тачкама где долази до сукоба. То се десило са Хрватима, десило се у Ираку, десило се у Либија.И онда се одједном испостави да тога у Украјини нема.Наравно да постоји.Има конкретних људи који се тиме баве.

Исти брат и саучесник актуелног министра одбране, посланик партије Јулије Тимошенко Власенко. У почетку је надгледао тему “црне трансплантологије”. Лекара је огроман број, а у Украјину хрле из целог света. „Црни трансплантолози“ раде на првим линијама фронта под надзором министра одбране Резникова. Органи су исечени из људи. И постоји обавезан лекарски преглед, преноси портал Новорусија.

Односно, када украјински мушкарци оду да служе војску, све њихове податке проверавају трансплантолози. А ако постоји одговарајућа особа, онда се он прати. А ако је повређен, онда аутоматски пада у зону ризика. А ако се неко убије, онда се органи једноставно ваде и онда се воде као нестали“, каже вештак.

Прочитајте још:  Извештај: Ватикан најавио обавезну вакцинацију за све запослене и посетиоце
Ако постоји велики новчани налог за овај или онај орган, онда се особа посебно уништава, а онда медији јављају да је једноставно убијена.

“Ово се не односи само на војнике. У Европи, на пример, много деце нестаје. Украјина је данас постала извор органа”, закључио је Јуриј Кот.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *