Како се лозничка “опозиција” бори за екологију: Шта би тек имали да су власт!

0
опозиција

У просторијама лозничке „опозиције“ која је у Лозници и Београду изградила хиљаде и хиљаде квадрата стамбеног простора (шта би тек изградили да нису „опозиција“ овој власти?) данас дођоше Ивана Парлић и Мики Алексић да к себи приме Владана Љубинковића који ће, како кажу, водити њихов одбор у Лозници.

Љубинковић је један од потписника издајничког захтева за референдум (доле на слици) од 25. фебруара 2021, био је инспектор и начелник лозничког СУП-а, такорећи Видојков колега који нас је иначе лично упознао са неделима оног најуспешнијег лозничког корупционаша, али јавност није.

Иначе, тог истог Љубинковића председник удружења Заштитимо Јадар и Рађевину је упознао и у кафани код „Кусура“ у Мојковићу лепо објаснио да ми тај референдум нећемо дозволити за шта имамо врло јаке аргументе.

За читаоце ове објаве ће можда бити интересантно да знају да оба бивша начелника СУП-а у Лозници, од којих један коси а други воду носи у Скупштини града Лознице, у својим фијокама и ормарима држе поприличан број грешника које из истих ваде по потреби не би ли им обавили најпрљавије послове. А можете тек замислити њихову улогу кад дође до гласања. Заувар је сваки глас.

Пет месеци након захтева за хвала Богу неуспели локални референдум, када је већ било јасно за кога воду носе, под своје окриље их прима Зеленовић са све Ћутом и у том тренутку то за нас и није никакво изненађење. Постадоше левица а да и не знадоше за то. Као што сад и преко ноћи постадоше десница а да не научише ни шта би левица. У Светом писму се каже овако кад дајете: „Нека не зна левица шта је дала десница“, а они побркаше све, али ипак на своју „корист“ јер утврдише „нека не зна левица колико узе десница“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Деобе Мићуновићевих политичких потомака

У случају да се још неко чуди овој наизглед чудној комбинацији, није ту све тако чудно. Све су то наследници Г17+, а то су они који су били разорнији од Ф16. Иначе се одавно прича да та два бивша начелника СУП-а траже сигурну луку у случају да Вучић занемогне, а посебно овај што коси. Обојица су прошли све фазе политичког сазревања, почев од пионира малених, скојеваца (у Лозници их зову Тихи и Прле) па све до данашњих дана, односно до СПС-а и СНС-а. Постављање водоноше за повереника неродне странке у Лозници је сигурно најСМЕЛИји потез.
Знам да сад покушавате да разумете ко је с ким, ко за кога и шта ради. Немојте се џабе трошити. То ни они не знају, а није ни битно. Све су то послићи на одређено и по уговору. Из поверљивих извора сазнајемо да је и Марко Краљевић (ко не зна, то је онај што је убио Мусу Кесеџију уз помоћ виле Равијојле) одустао од трећег доласка међу Србе кад је чуо да је Убинковић преузео неродну странку у Лозници и команду над повратком Косова и Метохије под окриље државе Србије.

А шта рећи о Микију Алексићу и његовој изјави како ће „наставити сарадњу са Не дамо Јадар“? Мики, Мики (није то онај Мики велики), теби је математика стварно лоше ишла. Па они су већ подишли Дверима, јер то су већ навежбали са Видојком, Зеленовићем, Ћутом и ко ће га знати ко је све био.

Да ли вам је сад јасно, Мики и Ивана, што смо одбили вашу понуду за посланичко место? Сећа се Мики сигурно да сам рекла да ја ову земљу ипак одвише волим да бих се прљала са лажном опозицијом и правила представу за јавност.

Прочитајте још:  Београд: Газела проходна, протест завршен

Ви свакако имате мисију да скупите сав шкарт око себе и на томе вам треба бити захвалан. Сетимо се само слогана још из Првог светског рата „што је шкарта оста да се карта“. Немојте бранити Србију од рудника, јер то је већ готова ствар, чак и кад би хтели ви то не знате. Неће га бити. Виша је то математика. Дужан си Мики да објасниш народу какву си ти то сарадњу имао са Не дамо Јадар. Користио си наше конференције са медије које смо држали пред вратима Скупштине града Лознице. Објасни народу ко вам је доставио комплетан материјал за тужбу против Брнабићке, Михајловићке и Продановићке. Нек те на то подсети Владимир Гајић. Док су вас ти са којима „настављате“ сарадњу називали…е то већ није за штампу и замислите и први и последњи пут беху у праву. Објасните народу како сте и са ким сте представили горе наведну тужбу а нас и не поменусте. Наш труд поделисте са једним другаром универзитетских професора (свашта се професорима назива) који нам је претио и то тако да се том претњом сад службено бави тужилаштво. Лепо друштво. Ни реч не рекосте ко донесе семе ГМО соје у Горње Недељице и околна села и ко исту посеја на земљи коју су продали Рио Сави а која им то даде на коришћење. Рио Сава није ни крила, већ се оградила од тог немилог догађаја јер и они имају неку црвену линију.

Ако је уопште потребно објаснити чему ове информације, ево и то. Посланичко место се не нуди професорима који су професори зато што хоће а не зато што морају уз речи „па биће ти боље, већа је посланичка од професорске плате“.

Посланичко место се не нуди након што урадиш све горе наведено, што пљунеш на труд искрених људи који све СВОЈЕ ресурсе улажу за опште добро ове земље и не нуди се након што после триста узвика „реваншизам“ и „лустрација“ рехабилитујеш првог корупционаша и битангу која дође под руку.

Прочитајте још:  ЏУБОКС ПРОТЕСТАНТ: Лазовић мало протестује, па се онда бахати по луксузним летовалиштима, а одакле му новци?

Ја толико могу да нећу ни са ким ко достојанства нема, да ви нисте ни свесни.
Пишем и писаћу за сваког за кога знам да лаже и обмањује овај народ који неће моћи унедоглед ово да трпи и издржи. Сви се ви понашате по принципу Вучићеве економије која је баш као онај човек из приче који је покушавао да коња научи да не једе и таман кад га ја научио коњ угинуо.

Сви до једног сте знали за рудник и шта се спрема и годинама ћутали и тврдили пазар.
Мислите да ћемо ћутати на то ми које је ова борба најскупље коштала?

Неко ми рече немате ви ексклузивно право на борбу. Немамо, и жао нам је што многи своје право не користе. Али ја имам екслузивно право на земљу у Рађевини. Оставио ми га ђед. Оставио га мени, а не вама и њима. Ћута нек одлучује о својих пет ари које је добио муфте. Може и Ивана са њим, тамо где нема критеријума све може.

Што је много, много је. Не знам како сте мислили да оваквим спајањем и даље лажете народ како сте опозиција Вучићу. И не знам како ће и докле Видојко моћи да контролише ситуацију, јер ови смели су се и до сад на прсте једне руке могли набројати, а већ је један мање.
Шта је следеће, да прихватите Видоја и одржите конференцију са њим? Па није да су те идеје остале ван Лознице, мала је ова варош, све се чује.

Марија Алимпић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *