Шокантно: „Ако коза лаже, рог не лаже“ – испливали необориви докази поринућа „Чеде подморнице“!

1
стојковић, хрватском, чеда

Чедомир Стојковић

Хвале вредни напори међународне мреже истраживачких новинара довели су до сензационалног открића необоривих материјалних доказа морбидног хомосексуалног блудничења Чедомира Стојковића (агент БИА) са трочланом групом сомалијских миграната током недавног боравка у Бриселу.

Да је „подморницина“ посета овом граду заиста била радна, недвосмислено потврђује фотографија на којој овај дегенерик раскречен у неприродном положају, окружен перверзним помагалима, ишчекује пенетрацију тројице кршних Сомалијаца, односно заузима позу коју у девијантним круговима називају „трипл дабл“.

Уосталом, по оној изреци да слика вреди више од 1000 речи, нека се поштовани читаоци сами увере…

Треба напоменути да се убрзо после настанка ове фотографије оргијама придружио и четврти Сомалијац, који је претходно био замољен од „подморнице“ да овековечи овај болеснички чин, како би му остала незаборавна успомена на боравак у Бриселу.

Закључак је да су „подморницу“ до краја сеансе Сомалијци рашчетворили, сто је сцена на коју и сама помисао изазива мучнину и згражавање.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Шокантно: „Ако коза лаже, рог не лаже“ – испливали необориви докази поринућа „Чеде подморнице“!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *