Појачано присуство специјалаца из Приштине у општинама на северу Косова и Метохије

1
срби Север Косова

срби Север Косова

У општинама на северу Косова и Метохије данас је приметно повећано присуство јединица специјалне полиције, како наводе из тзв. Косовске полиције, „на северу Косова у току је акција против сузбијања наркотика“.
Прочитајте још:  Рио Тинто не иде из Србије јер још увек има са ким да ради!
Како наводе грађани у општини Звечан, приметно је присуство више џипова и оклопних возила у којима се налазе припадници специјалне јединице Росу.
У саопштењу које је тзв. Косовска полиција објавила на својој званичној Фејсбук* страници стоји да је „у току акција борбе против злоупотребе дрога“.
„Косовска полиција, конкретно Дирекција за истраге трговине дрогом у јеку борбе за превенцију и борбу против случајева злоупотребе дрога, након интензивних истрага данас 12.02.2023. године, у региону северне Митровице, спроводи акцију против дроге, уз подршку других релевантних јединица Полиција“, наводи се у саопштењу на албанском језику.
Како се даље наводи, у региону севера протекле године полиција је имала неколико успешних акција.
„Што се тиче резултата или детаља ове операције против дроге бићете на време обавештени након што буду доступни извештај или информације од теренских јединица“, закључују у саопштењу.

Ухапшена двојица Срба

Такозвана косовска полиција је данас после подне саопштила да је ухапсила двојицу Срба у акцији сузбијања наркотика.
У саопштењу на Фејсбук* страници полиције наводи се су откривене три лабораторије у којима су се узгајале опојне биљке, а да су две особе осумњичене.
Хапшења су извршена у региону северног дела Косовске Митровице, пренео је Танјуг. Наводи се да је полицијска акција под именом „Мач“изведена на три локације.
У две лабораторије откривено је око 1.200 опојних биљака, а у трећој није било биљака, али је била софистицирана опрема.
Теодор Атанасијевић/Спутњик
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=aRsnZuNSZic

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *