СНС раскинуо коалицију са ЛСВ у Новом Саду

0
СНС

СНС

СНС раскинуо коалицију са ЛСВ у Новом Саду.

Градски одбор Српске напредне странке (СНС) у Новом Саду раскинуо је данас градску коалицију са Лигом социјалдемократа Војводине (ЛСВ).Напредњаци су се у свом саопштењу захвалили ЛСВ-у на досадашњој сарадњи, наводећи да немају намеру да чекају да ЛСВ изабере ново руководство „у марту месецу, па да онда изађе из коалиције“.

„С обзиром на то да су јасно рекли да не желе више да буду део градске власти, овим путем желимо да им ‘прекратимо муке’, и да их обавестимо да ћемо на првој наредној седници Скупштине Града Новог Сада и формално кренути у измене унутар владајуће коалиције“, поручили су новосадски напредњаци.

Додају да СНС наставља даље „предано да ради за Нови Сад“, за шта је од грађана три пута узастопно добила убедљиво највећу подршку.

Председник Бојан Костреш најавио је јуче за агенцију Бета да ће ЛСВ раскинути коалицију са СНС у Новом Саду након формирања новог градског одбора.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Ситуација је веома јасна и једноставна: у марту су избори за градске и општинске одборе у ЛСВ. Од новоизабраног одбора у Новом Саду очекујем да раскине градску коалицију са СНС. Ко се буде оглушио у одлуку новоформираног одбора биће искључен из ЛСВ“, поручио је Костреш.

НСПМ/Бета

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *