Подсећање: Ево ко је све искључен из православног хришћанства!

0

(фото:ИН4С)

Подсећање: Ево ко је све искључен из православног хришћанства!

Епископи Савета Српске православне цркве у Црној Гори донели су одлуку да од 29. децембра 2019. године због подршке срамном Закону о слободи вероисповести из СПЦ искључе 48 особе.

Прочитајте још:  Јелена Милић са томпусом у Загребу
Одлучени од крштења су председник и премијер Црне Горе Мило Ђукановић и Душко Марковић, 10 министара и 36 посланика у Парламенту Црне Горе.

Прочитајте још:  Лазовић и Катнић остају у притвору
На списку министара су Зоран Пажин, Милутин Симовић, Александар Богдановић, Предраг Бошковић, Сања Дамјановић, Срђан Дармановић, Никола Јановић, Сузана Прибиловић, Дарко Радуновић и Драгица Секулић.

Измењен је Закон о слободи вјероисповијести, заустављена је непојмљива крађа, коју је планирао режим Мила Ђукановића. Величанствене, мирне, достојанствене литије, које су бројале стотине хиљада грађана и вјерника, одбраниле су светиње.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Чини се да пада у заборав, а не би смело, ко су лица искључена из православља, одлуком Епископског савета Српске православне цркве, од 29. децембра 2019. године.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *