Светосавска: Под Вучићевим патронатом припрема се повратак Мила Ђукановића на власт

0
ђукановића

Мило Ђукановић (Фото: predsjednik.me)

Светосавска српска листа упозорава јавност и грађане да се, под патронатом Александра Вучића, припрема повратак Мила Ђукановића на власт у Црној Гори. Прљави извођач радова је Ђукановићев кум, Андрија Мандић, који никада није негирао, нити могао да негира кумство са Ђукановићем.

Уколико Европа сад и Демократе буду имали два кандидата на предсједничким изборима, отвара се простор за пласман Ђукановића и Вучићевог пиона у други круг предсједничких избора, те за повратак снаге ДПС-а из најјачих дана. У том циљу, у игри су десетине милиона мафијашких евра за прљаву кампању политичких близанаца који су већ обесмислили изборни процес, селективним тумачењем правних норми.

Светосавска не препознаје никакве посебне додирне идеолошке тачке са Европом сад и Демократама. Али, с обзиром да је политика вјештина могућег – и једна и друга политичка партија данас имају историјску одговорност за промјене. Сви други, без обзира на грађанску или националну обојеност, морали би да подржимо једног њиховог заједничког кандидата који би, у првом кругу, поразио Мандића, а у другом убједљиво Ђукановића, након чега би имали предуслове за истински вишепартијски систем.

Ако то не ураде, ако се, због сујета, не договоре, након предсједничких, па државних избора, очекује нас коалициона власт ДПС-а и ДФ-а.
Договор Европе сад и Демократа шанса је за демократију у Црној Гори.

У супротном, и ми, и свако други има право на кандидата.
Светосавска ће, у случају да је изгледан други круг у коме су Ђукановић и Мандић, доказати да и Мандић и Горан Даниловић говоре неистине, те да су годинама користили више бенефита од папира државе Србије, него што је то случај са Милојком Спајићем.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  За пет година у Бихаћу неће бити Срба

Није проблем у држављанству Србије. Напротив. Проблем је у томе што се потенцијални кандидати одричу држављанстава које су добили преко Драгана Јочића и Ивице Дачића. Користећи чак и бенефит бирачког права у Србији, односно у Београду, баш као што су српски пасош знали да покажу и на неким граничним прелазима.

Такође, ваља омогућити некадашњем министру полиције у Влади Мила Ђукановића, Горану Даниловићу, да докаже која то егзотична држављанства има Мило Ђукановић, сем црногорског. Биће да Даниловић то зна, те да је информисан, због природе посла кога је обављао у Ђукановићевом кабинету. Ред је да проговори и дисквалификује Ђукановића из изборног процеса.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *