Рачков: Резултат политике санкција је светска економска криза

0
сергеј рачков

сергеј рачков

Рачков: Резултат политике санкција је светска економска криза.

Прочитајте још:  Нови протести у Минску, оклопна возила чувају Лукашенкову резиденцију
Данас, у оквиру учешћа на 22. зимском састанку Парламентарне скупштине ОЕБС-а у Бечу, председник Сталне комисије Савета Републике за међународне послове и националну безбедност Сергеј Рачков говорио је данас на састанку Генералног комитета за економска питања, Наука, технологија и животна средина. Ово је за БелТА саопштила прес служба Горњег дома парламента.

 

„У контексту тема о којима се разговарало, скрећем пажњу на негативан утицај економске политике санкција на социо-економски развој и безбедност суверених држава, спровођење међународне климатске агенде и постизање циљева одрживог развоја. Сергеј Рачков је рекао само оне земље против којих се спроводе, али и државе које уводе санкције.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Немачка запретила: Увешћемо дажбине САД у случају санкција против „Северног тока 2“
Резултат такве политике је продубљивање глобалне економске кризе, претња прехрамбеној безбедности многих земаља света, приметио је сенатор. „Истовремено, тржиште енергије је неуравнотежено, замајац инфлације се окреће. Људи које представљамо као парламентарци трпе све ово“, нагласио је он. обраћајући се хитним економским питањима која се тичу наших грађана.

 

Белоруску парламентарну делегацију на састанку ПС ОЕБС-а предводи Андреј Савиних, председник Сталног одбора за међународне послове Представничког дома. Белоруска делегација је данас учествовала у догађајима првог дана 22. зимског састанка.-

Васељенска/Белта

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *