Другосрбијанци концентришу снаге и у неколико колона започели дејства

1
другосрбијанци

Два дана за другосрбијанце постоји само једна тема стварање мита о храбрим тужитељкама.

Шта се крије иза потпуно нескривеног окупљања другосрбијанаца. Од квази опозиције Маринике Тепић и Микија Алексића, преко другосрбијанаца распоређених у правосудном систему Горана Илића и Миодрага Мајића, до целе њихове медијске мреже Н1, Нова С, Данаса, Времена и осталих пропагандних гласила, сви на истом задатку, стварања лажног мита о прогону храбрих “тужитељки”.

Сви су прионули отворено на исти задатак, покушаја преузимања и кадрирања у правосудним структурама. Сви до једног од ових актера повезује издајничко и малоправничко деловање у протеклих више од двадесет година.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Покушаћемо да истражимо шта се заправо дешава и да ли се све координира из истог центра.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Другосрбијанци концентришу снаге и у неколико колона започели дејства

  1. Ustavne promene, set pravosudnih zakona dobar, možda, pokazaće praksa. Samo treba znati prvo se primenjuju pojedinačni akti, pa podzakonski kojima se i omogućava primena zakona: da li je tu bilo promena: Ne, nije, imam takav utisak. Nepodobnog nosioca pravosudne funkcije ” prvi među jednakima ” eto, izmenom godišnjeg rasporeda može uvek da ukloni sa nekog i za nekog, osetljivog predmeta… ili nekoga ko eto, nezavisan a neće da sluša usmena naredjenja… Pa šefe, ako si u pravu: napiši, ostavi svoj trag …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *