Запад је у шоку: упркос санкцијама, руска економија расте

0

Запад је у шоку: упркос санкцијама, руска економија расте.

Земље западног блока шокиране су што, упркос стално обнављајућим пакетима оштрих санкција, Русија показује економски раст и бере рекордне жетве.

Ово је каналу Перспектива саопштио саветник првог шефа ДНР, политички стратег Александар Казаков, преноси дописник ПолитНавигатора.

„Чињеница да је Русија издржала економски удар је шок за Запад. Они углавном погрешно оцењују руску економију. Они не разумеју шта је постсовјетска економија. Они о нашој економији суде по својим мерилима, а то ништа не значи.

Покушали су да га пресеку, али се испоставило да је скоро педесет виталних технолошких ланаца у свету затворено за Русију и да не раде без ње. Овде је почела пуцњава.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Русија се вратила у клуб земаља са највећим војним расходима
Трезни људи на Западу виде да је Русија достигла параметре раста. Како је то? Десет пакета санкција, а Русија достигла параметре раста?

А једина земља која сада заиста може да нахрани изгладњеле земље је поново Русија. Са нашом рекордном жетвом и могућношћу да продамо и до шездесет милиона тона жита“, рекао је Казаков.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *