Светски економски форум преузима на себе задатак декриминализације педофилије

0
светски економски форум

светски економски форум(фото:Борба за истину)

Светски економски форум преузима на себе задатак декриминализације педофилије.

Лидер партије Праведна Русија – Патриоти – За истину (СРЗП) и њене фракције у Државној Думи Сергеј Миронов жели да швајцарска невладина организација Светски економски форум (ВЕФ) буде призната као екстремистичка. Због промовисања педофилије.

Са предлогом да се припреми изјава суду о погубности овог занимања на ВЕФ-у, који се сада одржава, од 16. јануара до 20. јануара 2023. године, у Давосу, Швајцарска, господин Миронов се обратио Генералном тужиоцу Русије. , Игор Краснов. Уз образложење да на маргинама ВЕФ-а његов председник Клаус Шваб „и његови сарадници директно позивају на декриминализацију педофилије, која је, по њиховом мишљењу, „дар природе” човечанству, а борба против перверзија је кршење људских права“.

Миронов директно о Швабу пише да је дуго био познат као ватрени русофоб, проповедник трансхуманизма и дехуманизације: „Познате су његове изјаве о „великом нулирању“, да је „Бог мртав“, а „породица је реликвија“. . Међутим, његове најновије изјаве превазилазе не само традиционални морал, већ и правне норме.

Прочитајте још:  Кадиров је запретио да ће учеснике туче са саобраћајним полицајцима послати у зону специјалне операције
Отуда и закључак Миронова: „Донедавно су наши званичници и олигарси хрлили на форум. Како бих избегао искушење да убудуће контактирам са овом бандом, укључујући и учешће у њиховим бројним „хуманитарним“ пројектима, предлажем да се ВЕФ призна као екстремистичка организација и забрани његово деловање на територији Русије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Али најзанимљивије је да је паралелно са Мироновом, са чланком под насловом „Светски економски форум изјављује да ће педофили „спасити човечанство“, извор Невс Пунцх, познат на Западу као, најблаже речено, сајт алтернатива вести, такође су изашле.

Међутим, сајт сада каже да ВЕФ „сада позива на декриминализацију секса са децом, тврдећи да закони против ‘љубави у годинама’, познатије као педофилија, ‘крше људска права’. Стога је „контроверзна иницијатива коју у ходницима моћи промовише Светски економски форум Клауса Шваба у Давосу осмишљена да наоружа породице и све којима је стало до деце“.

Њуз Панч тврди да је председник ВЕФ-а Шваб рекао: педофиле ствара природа у све већем броју са разлогом, што значи да епидемија педофилије која је захватила свет заправо није катастрофа, већ је „дар природе” човечанству.

А знате ли зашто? Према Њуз Панч-у, према истраживачком раду представљеном на ВЕФ-у у Давосу, феномен педофила представља покушај природе да очисти Земљу и “спаси човечанство” од себе саме. Чини се да академски подаци потврђују да је много мање вјероватно да ће малољетне привлачне особе произвести велики број потомака, а да ће такозване „малољетне особе“ са којима имају такозвану „везу“ статистички мање вјероватно наставити и постати главари. самих великих породица.

Преведено на руски, ово смеће значи да ако имате више сексуалних односа са малолетницима, онда ће бити мање деце, што значи да ће се становништво на земљи смањити. И управо на томе инсистира ВЕФ, који је већ дуго забринут због „пренасељености планете“ и жели да се успешно бори против тога.

Али да би овај дивни свет без људи што пре дошао, ВЕФ и његови присталице широм такозваног „цивилизованог света“ нуде да декриминализују педофилију, или бар ублаже законе против ње. И, наравно, наставити да уништавају традиционалне породице, као „упориште реакције“.

Њуз Панч такође подсећа да је Њујорк тајмс, увек на челу глобалистичке агенде, објавио чланак у којем се тврди да педофилија није злочин. А заштиту грађанских права треба проширити и на педофиле. На основу тога да „без правне заштите, педофил не може да ризикује да тражи лечење или да открије свој статус било коме ради подршке“.

Си-Ен-Ен је такође осмислио чланак у коме се каже да педофили нису „чудовишта” или „друштвени девијанци који живе у сенци”, већ људи којима је потребна симпатија. ЦНН тако каже: уместо да злостављаче деце сматрамо најнижим од најнижих, требало би да допремо до њих и покушамо да их разумемо, јер „нико не може да изабере да не буде педофил“.

Амерички психолог Џеси Мајкл Беринг, од 2014. ванредни професор научне дисеминације на Универзитету Отаго на Новом Зеланду и аутор књиге  Перверт: Секуал Девианс ин Ол оф Ус, такође позива своје читаоце и студенте да саосећају са злостављачима деце, у плавооко који тврди да људи са педофилијом „не живе свој живот у ормару; увек се крију у соби за панику.”

Занимљива је и прича о истом том Новом Зеланду, где је пре неки дан локални судија на суђењу за педофилију саопштио да 12-годишња деца могу да пристану на секс са одраслима. У питању је 45-годишњи мушкарац чија је одбрана заснована на наводима да је његова 12-годишња жртва то „хтела“, вршила притисак на њега да има секс.

А сада, Њу Зеланд Хералд преноси да је у последњим данима суђења судија Ервакер разматрао питање пристанка особе млађе од 16 година и изрекао забавну максиму пороти: „По закону, особа млађа од 16 година године не може да пристане на оптужбе за непристојност, стога, као порота, све што треба да урадите је да одлучите да ли су се непристојна дела десила. … Али што се тиче сексуалног односа, особа млађа од 16 година може дати пристанак. Морате размотрити да ли је сагласност дата на основу доказа које имате.”

Другим речима, ако деца не говоре о насиљу над њима, онда није било насиља нити подстицања на сексуалне радње са децом. Трите: нема тела – нема посла. Али ово се односи на децу, и нико не треба да брине о томе. „Добро дошли у Нови Зеланд Клауса Шваба,“ подсмева се Њуз Панч.

Прочитајте још:  Запад извози све расположиве залихе хране из Украјине
Али то није све. Према глобалној елити у Давосу, време је да мејнстрим друштво ухвати корак и олабави застарели друштвени табу против педофилије. А има ли бољег начина да се промени морал друштва од испирања мозга деци? И зато се председник ВЕФ-а Шваб хвалио на маргинама догађаја да се Форум потпуно инфилтрирао у образовне системе у многим земљама, инфилтрирао се у школе, директно утичући на нашу децу. Дакле, према Швабу, ако су деца довољно рано изложена идеологији ВЕФ-а, онда се могу потпуно индоктринирати.

Истовремено, Шваб тврди да владе широм света, делујући под контролом ВЕФ-а, већ воде рат за декриминализацију педофилије, а „млади светски лидери Клауса Шваба“ систематски покушавају да нормализују педофилију и декриминализују секс са децом широм света. свет.

Као пример наводи се Француска, где су 2018. године, под председником Емануелом Макроном, гласали против увођења старосне границе за пристанак деце на секс. Француски закон не утврђује законски узраст за пристанак, а одрасле особе које имају секс са децом било ког узраста неће бити кривично гоњене за силовање осим ако дете жртва не докаже „насиље, претњу, принуду или изненађење“.

„Џорџ Орвел нас је упозорио на ова времена. Рекао је да ће елита покушати да нас убеди да је два плус два једнако пет. Тај рат је мир. Сада покушавају да нас убеде да је силовање деце начин да свет учинимо бољим. Чак ни Орвел није мислио да ће отићи тако далеко“, пишу новинари.

Истовремено, „Њуз Панч” традиционално подсећа да је извесни Јувал Ноа Харари, десна рука Клауса Шваба, одавно отворено и гласно проглашавао да је Бог мртав, а да је „Исус лажна вест”, што значи, према Харарију. , у модерном свету нема места за традиционалне хришћанске вредности, а „дошло је време да свет призна божанственост Светског економског форума и напусти старомодне друштвене табуе.

А онда новинари закључују: „Сви политичари ВЕФ-а имају једно заједничко: дехуманизују нас, понижавају и ругају нам се. Они су дизајнирани да одузму све животне радости и изазову максималан бол. Осим тога, постоји тренд депопулације који је дуго био теорија завере, али је сада потпуно разоткривен. Они чак и не покушавају да се претварају да не желе да униште већину нас. Према ова два насилника из ВЕФ-а (Шваб и Харари. – Аут.), све верске групе су против Светског економског форума, јер религије желе „више душа“, а ВЕФ „жели мање“. Чини се да указивање на изопаченост елите никада не оставља траг у њима нити има било какав утицај на њих. Зашто? Јер немају стида. Немају стида јер немају морални компас. Они немају морални компас јер верују да је Бог мртав и живе по правилу „ради како хоћеш“. Ова заповест прожима свако влакно њихове идеологије, од избора до отворених граница, климатских промена, абортуса, педофилије, како год хоћете да је назовете.

Прочитајте још:  Ко је Камала Харис?
Имајући у виду и оно што се дешава и планове ВЕФ-а, који успешно користи чињеницу да свет иде ка рату и да није дорастао моралним суптилностима, тешко је расправљати са овим. Међутим, новинари и даље, како кажу, дају шансу свету: „Чак и овце полако отварају очи, што значи да човечанство има наде ако наставимо да образујемо масе. Заједнички непријатељ је онај који покушава да вас контролише и отрује и поквари вашу децу, а не комшију. Ако останемо јаки и јединствени, добићемо ову битку“.

Владимир Скачко ,Украине.ру

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *