Поново његова екселенција Кристофер Хил

0
хил

(фото:НСПМ)

Поново његова екселенција Кристофер Хил

Када је Ксерксе увретео у своју главу да може овладати свеукупном Еладом, односно старогрчким полисом, као мирољубиви владар, да би зауставио предстојеће крвопролиће и силне погибије, као гласнике те своје добре воље, послао је курире. Његова порука старим Грцима гласила је: Сви извори воде припадају мени! Када су ови гласници персијског човекољубља то изговорили на Агори, усред Атине, у име свих Грка Атињани су их похватали, бацили у најближи бунар и засули камењем. То је био почетак онога што се у уџбеницима историје наводи као почетак Грчко – Персијских ратова, ратова који су се завршили величанственом победом грчког полиса.

Тако се понашају они који у исти вредносни кош не трпају рат и мир, да би оденули свој кукавичлук.

А ево нама, опет и опет, како му не додија, његове екселенције, Кристофера Хила, маде ин УСА, творевине над више од 13.000.000 утамањених северноамеричких индијанаца. Еве га са страница сајта РТ Балкан (преузето из истинољубивог Курира, на латиници, писму Анте Павелића). Хоће Србима да открије шта то Руска федерација ради у Украјини, колико је безазлен и човекољубив нацизам Украјине (међу онима који су пре три или четири генерације примили римокатолицизам и пљунули на православље, што је слика и прилика наше бивше браће с оне стране братства и јединства, а иначе са Хитлером шуровали све до Стаљинграда). Његова екселенција уз то хоће и Србима да установи најбољи пут у будућност.

А ми, Срби, још у рату за слободну Републику Српску Крајину, видели смо колико можемо да верујемо ма коме из англосаксонског света. У међудржавним односима видели смо да једино насиље које од њих добијамо има лик истине, све остало је духовно смеће, подвала, мимикрија, лицемерје и лаж.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  РУСИ МОГУ ДА ХРАНЕ ЦЕО СВЕТ: Русији одговарају климатске промене, ево зашто! У Србији жетва лоша!

Кад год су Хрвати упадали у Крајину, иначе по резолуцији 743 под војном заштитом снага Уједињених нација, и масакрирали становништво, од Миљевачког платоа, Масленице, Медачког џепа, уз низ до темеља спаљених села, за све то Срби су бивали оптуживани као некооперативна страна.

Творац поменуте резолуције је добро утемељени Англосас, Сајрус Венс. А Уједињеним нацијама тада су дрмали УСА чиновници.
Када је Крајина падала тог дана јавио ми се пријатељ који је по свом ратном распореду и дужности имао потпуни увид у сва ратна дешавања над Крајином. Просто ми је рекао: „Не можеш ратовати против НАТОа“. А као што знамо кад се каже НАТО, онда је то било тада, као и сада УСА.

Рат против Срба 1999. био је и остаће круна истине из Америке, да Америка не лаже само и само када врши насиље, када посеже за свим врстама силе, па и онима које преузима од других, као у Украјини, на пример. А када приступа каквом писаном уговору, онда се после тога упиње да врло брзо то потписано одбаци, као резолуцију 743, или Дејтонски мировни уговор, или резолуцију 1244, или оба Минска уговора.
И шта ту није јасно евроатлантистима међу Србима, осим уколико нису веће кукавице од оне челне, у лику председника Републике Србије.

Дотичну екселенцију штити читав низ међународних обавеза, уговора и законитости, као и обичаја, што му даје за право да од доброг чиновника УСА буде још бољи чиновник, на примеру Нуландове. Он зна да Срби поштују потписано, као што он не мари за оним што је УСА потписала, иначе, Срби би као стари Грци пронашли бунар и за његову екселенцију. А прилика је било, од наметања педербала, као врхунске евроатлантске вредности, преко лажи о Милунки Савић, пацифисткињи из америчког духа, до бирања министара у влади његове земље домаћина. И сада, о честитости казивања његове екселенције, казује најбоље овај цитат његовог чиновниковања у Србији: „Ако се дозволи једној земљи да окупира суседну земљу, шта ће се онда десити с међународним поретком у свету“.

Прочитајте још:  Јединство у различитости?

Господине екселенцијо, то можете говорити оном који је остао без кичме, оном који је уштројен (не као евнух, већ у духу), оном који дрхти и пред сенком силеџије, оном који у свакој трећој речи изговара ја, оном који се добровољно и са мржњом одрекао себе, и бићете саслушани са страхопоштовањем, али немојте то говорити онима чијом земљом газе чизме Ваше војске, уз разне слуге те исте војске из других земаља, и ни мање и ни више него одричући важност резолуције 1244 коју је потписала земља којој Ви служите.

Ви служите земљи која гази по „међународним поретком у свету“ као по сопственом тениском игралишту, где бивате осрамоћени од рекета који је у рукама једног јединог господина! И чиме бисте ви да вадите трун из ока нашег српског, а балван у вашем америчком оку не видите!
Можете кукавицу с врха Републике Србије да муштрате, али немојте заборавити да и ми, као и стари Грци, имамо наше бунаре наших вода!

ПС Нешто ми шапће да сте Ви, ваша екселенцијо, одлучили да буду смештени у затвор Дејан Петар Златановић и Дамњана Кнежевића, да Вашем председнику Србије не задрхти рука када буде стављао потпис на Ваше земље Споразум.

Срђан Воларевић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *