ЕКСКЛУЗИВНО: ТАЈНИ СНИМЦИ ПЕРИШИЋЕВЕ ПРОДАЈЕ ХАГУ (ВИДЕО)

1

Момчило Перишић

Након текста и доказа који су демаскирали лажи Момчила Перишића изговорене у емисији Ћирилица о његовим заслугама у деблокади гарнизона  у Задру 1991. године и евакуацији војника и ратне технике, редакција Васељенске је дошла у посед видео записа такозваног „интервјуа“ који је тужилац Хашког трибунала Џефри Најс са сарадницима обавио са Момчилом Перишићем у Београду децембра месеца 2003. године.  

У наставцима ћемо емитовати најзначајније делове снимка.

Зашто је Перишић прихватио функцију начелника Генералштаба и која је заправо била његова стварна, тајна улога у државном руководству Србије, чућете од самог Перишића.  

Након одгледане изјаве Момчила Перишића Хашком тужилаштву биће јасно зашто је ЦИА код наших власти покренула операцију спашавања „редова“ Перишића. 

Уосталом, нека грађани сами закључе. 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ЕКСКЛУЗИВНО: ТАЈНИ СНИМЦИ ПЕРИШИЋЕВЕ ПРОДАЈЕ ХАГУ (ВИДЕО)

  1. Perišić, general za svoju izdaju je debelo nagrađen naplatio je na onoj strani u gotovini, a na ovoj strani krcka generalsku penziju i pripadajuće privilegije, bez blama i srama. Ponaša se kao da mu srpstvo
    još mnogo duguje……. Dok časni Srbi bore se sa državom i njenim bašibozlukom izlazeći iz kaljuge kao gubitnici bez iskustva……
    ..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *