Пребирачевић: Агенти Запада из Украјине прекомандовани у Србију да праве хаос и инциденте! (ВИДЕО)

0
пребирачевић

Владимир Пребирачевић, председник Српско-руског центра “Мајак” у интервју за Правду говори о деловању припадника украјинског и руског невладиног сектора у Србији, промени курса актуелне власти према Москви, односу Срба према Русији и дешавањима на фронту у Украјини.

Пребиравчевић тврди да је део Украјинаца и Руса, који су и у својим матичним земљама радили у интересу Запада, добили наређење да дођу у Србију, повежу се са сличним организацијама у Србији и почну рад на ширењу русофобије у нашој земљи.

Пребиравчевић објашњава да је реч о малом броју људи, мање од сто, али да су они јако активни јер добијају средства за свој рад и у појединим медијима им се даје незаслужено велика пажња, углавном медијима финансираним са запада.

– Они се људи тиме баве. Нису дошли у Србију да се снађу и преживе и ту има нешто друго иза – објашњава он и додаје да кроз инциденте и провокације покушавају да изазову реакцију грађана Србије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *