правосуђа

(фото:Нови Весник)

Ево већ неколико дана се прави афера у којој се стварају нове херојкиње борбе за самостално и независно правосуђе. И гле чуда једина препрека и највећи проблем је неко ко је ту неких годину дана. Док се о онима који већ више од двадесет година растачу српско правосуђе не сме ни писнути. Каква храброст!

Могуће да је стварно Ненад Стефановић највећи проблем српског правосуђа, могуће, али мало вероватно. Даћу вам само две назнаке Горан Илић и Драгана Бољевић. Две велике нуле, ништице, тужилачке и судијске професије, али које су напредовале под сваком влашћу и које ево 10 година глуме опозицију. Поред њих постаје јасно и ко је иницирао аферу и ко је медијски покровитељ и ко су политички спонзори.

А херојкиње то су исте оне које су свих ових година и деценија ћутале док им Горан Илић није бацио коску. И проверите које су их то колеге подржале… да нису из Илићевог и Бољевићкиног удружења/фирме. Проверите на АПР билансе тих удружења, проверите ко то плаћа и зашто… па ако онда и даље будете уверени да је оправдана узбуна коју су подигли Мариника и Алексић, а пренели Н1, НоваС, Данас, Директно, Време, Пешчаник и слични, а здушно подржали чланови удружења/фирме Горана Илића, можемо да даље разговарамо… и наравно ваљда је нама адвокатима битно и шта каже друга страна, шта се стварно десило, шта каже закон… Јер овде никоме није стало до самосталности и независности правосуђа већ до политичке агенде потпуног преузимања правосуђа.

И сетите се да су то исти они који више од двадесет година силују српско правосуђе под сваком влашћу. А нарочито силују адвокате који имају неко питање или примедбу.

Прочитајте још:  Како су службе Душка Марковића користиле своје доушнике: Ахмо Хајдарпашић награђен за ширење верске мржње, роварење по дијаспори и намештање кривичних дела другим људима

А ово је баш лепа тема да се размахну политичке амбиције… бесплатна медијска реклама… бесплатни ботови по друштвеним мрежама… милина… # Laura

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

И наравно ко год мисли да ће овиме да реши било који проблем широко му поље…

Драгослав Љубичановић

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Агенда за преузимање правосуђа

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *