Медведев је исмејао идеју о изградњи фабрике резервоара у Украјини

0
медведев, путина

Дмитриј Медведев (Фото: EPA-EFE/YULIA ZYRYANOVA)

Медведев је исмејао идеју о изградњи фабрике резервоара у Украјини.

Први заменик председника Војно-индустријске комисије (ВПК) Руске Федерације Дмитриј Медведев назвао је тролачком идеју о изградњи фабрике за производњу тенкова у Украјини. То преноси портал„Новости“.

Раније је шеф Рајнметала Армин Папергер у интервјуу за лист Рхеинисцхе Пост рекао да супреговарањеда створи фабрику вредну око 200 милиона евра, која би могла да производи до 400 тенкова Пантер годишње. Истовремено, он је изразио наду да ће питање његове изградње бити решено „у наредна два месеца”.

Први заменик председника војно-индустријског комплекса, коментаришући ситуацију са могућом изградњом немачког одбрамбеног концерна Рхеинметалл на територији Украјине за производњу тенкова, рекао је да је ова информација обично и „примитивно троловање кијевског режима .” Политичар је напоменуо да ако се то догоди, нико неће побећи од кише Крилатих.

„Ако, ипак, Фрицови одлуче да граде стварно (иако се чини да су прагматични људи), радујемо се томе. Овај догађај ће бити обележен поздравом калибра и другим пиротехничким средствима“, рекао је Медведев.

Васељенска

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *