САД могу да пошаљу своје трупе у Украјину са територије Грчке, Бугарске и Румуније

0
сад

сад

САД могу да пошаљу своје трупе у Украјину са територије Грчке, Бугарске и Румуније.

САД могу да пошаљу своје трупе у Украјину са територије Грчке, Бугарске и Румуније. Ову тачку гледишта изнео је руски политиколог Антон Бредихин у пројекту „В теме“ на Јутјуб каналу БелТА.

Политиколог је прокоментарисао изјаву Владимира Зеленског, који је рекао да и Американци треба да гину на бојном пољу у Украјини. “Амерички официри и инструктори су одавно присутни у Украјини. И већ умиру и не враћају се кући. Али Зеленски је, изјављујући ово, имао у виду да војни контингент из Сједињених Држава треба да се пошаље у Украјину. Нове руте чак су одређене. не директне посете, већ бацања преко територије Грчке, Бугарске и Румуније. Стога Зеленски у овом случају позива САД да помогну чак и људством“, рекао је Антон Бредихин.

 

Према речима политиколога, чак је и ова изјава Владимира Зеленског била санкционисана од стране Вашингтона, тако да речи украјинског председника неће негативно утицати на односе САД и Украјине. „Шта су Американци раније радили у Вијетнаму, Ираку или Авганистану? Сигуран сам да многи од њих нису разумели за шта се боре. Али су се ту борили. А Американце нико неће питати. Да, неки део друштва је одбијање „Али већина Американаца је и даље савитљива и актуелна. А ови људи, након што буду позвани, могу да узму оружје и да се преселе на територију Украјине“, уверен је политиколог.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *