лажне

Лажна и исполитизована ”побуна” у тужилаштву није могла да прође без пиона опозиције у редовима саме тужилачке организације.

Ако Ненада Стефановића и Загорку Доловац нападају без престанка опозиција и Шолакове Н1 и Нова С, говорећи да су режимски тужиоци, хајде да видимо који су тужиоци по мери опозиције и опозиционих медија, односно ко то има мотив да подстакне лажну ”побуну” :

Љубомир Ђорђевић – вечити тужилац Првог основног тужилаштва у Београду, чију диплому ни Срђан Ного није могао да лоцира. Преживео све политичке промене, мажући се свим бојама, по потреби. Мариника Тепић га никада није поменула, а далеко од тога да није имала прилику, најпре за нелегалну градњу. Стефановић му одузео могућност да споразумима и опортунитетима купује утицај и завршава комбинације. По граду коментарише како му је Стефановић завукао руку у џеп тиме што му је расформирао Одељење за грађење без грађевинске дозволе, због којег је био омиљен код свих врачарских неимара. Његови заменици први потписали подршку ”хероинама”, чудна ми чуда ….

Борис Павловић – смењени тужилац Трећег основног тужилаштва у Београду, од доласка Стефановића каријера отишла низбрдо, престао да буде шеф тужилаштва, изгубио обезбеђење, службена кола, привилегије. Познати љубитељ тениса и ложа на грен-слемова, који му други плаћају, све пред носом Агенције за борбу против корупције, која не сме ни да пита ко плаћа. Члан УО Црвене звезде, са вођама навијача обилазио европу. Познат по комбинацијама и кумовима, сви од реда адвокати, цео Београд зна ко је завршавао ствари на Новом Београду и Земуну. Заменици Трећег тужилаштва не могу да прежале његов одлазак и луде журке које је организовао, сви од реда потписали ”подршку”.

Прочитајте још:  ОПАСНОСТИ ЛИТУРГИЈСКЕ РЕФОРМЕ: ПРАВОСЛАВНА КРИТИКА ШМЕМАНОВЕ ТЕОЛОГИЈЕ

Горан Илић – алфа и омега опозиције. Нераздвојни друг са Владимиром Гајићем и Сеадом Спаховићем. Чувен по томе што је током ”жуте реформе” правосуђа у једном дану прешао из најнижег у највише тужилаштво у држави, годинама нема предмет у раду. Љубимац амбасада и дежурни пљувач државе, салонски критичар. Био гост Дукића на чувеној прослави у ”Шумадији”, тврдио да није знао да је у сали са криминалцима. Стефановић га прочитао и напустио, направио удружење које не спозоришу странци, то му никада није опростио. Све ”хероине” су чланице његовог удружења, случајност, зар не?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нови Весник

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *